جمعه 8 اسفند 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

کارشناسان معتقدند که با تصویب لایحه ساماندهی پهپادهای غیرنظامی، آسمان ایران برای پهپادهای جاسوسی ناامن خواهد شد و این قانون با ایجاد چارچوب قانونی، امکان سوءاستفاده دشمنان را به حداقل می‌رساند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیست و این موضوع برخلاف باورهای قطعی نظام و فتوای مقام معظم رهبری است، گفت: ایران خواهان صلح و آرامش با ملت‌ها و همسایگان خود است.

دولت اعلام کرده است که تعطیلی پنجشنبه‌ها تا جایی که به ساعت کاری قانونی ایراد وارد نکند، در اختیار استانداران است.

یک اقتصاددان کشورمان در انتقاد از برخی زمزمه‌ها برای اتخاذ سیاست شوک‌درمانی اقتصادی از این گفته است که این اقدام یک پاس گل به دشمنان ایران محسوب می‌شود.

در وادی مطالبه تاکنون کسی ندیده وزارت جهاد کشاورزی لام تا کام اعتراض مؤکدی به نهادهای متولی نظارت داشته باشد و از آنها بخواهد که به وظایف امنیتی و قضایی و نظارتی خود پیرامون قیمت‌ها و بازار عمل کنند!

شمار کشته‌شدگان حادثه فروریختن مدرسه‌ای در اندونزی روز گذشته (جمعه) پس از آنکه گروه‌های امداد چندین جسد را از زیر آوار بیرون کشیدند به 14 نفر رسید.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از کشف 99 قبضه سلاح کلت کمری از یک نفر در شهرستان پیرانشهر خبر داد.

مراسم اختتامیه کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی جمعه 11 مهر با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی و نظامی در مجتمع آیه‌های مشهد برگزار شد.

از لحظه تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، مهندسی روایت با «دیپ‌فیک» (جعل عمیق) و شبکه‌های هماهنگ برای پیشبرد سناریوی فروپاشی کلید خورد اما چهار عامل کلیدی، مانع از موفقیت عملیات روانی دشمن شد.

اروپائی‌ها در صدد برآمدند با امتیازگیری قدم به قدم به سَبک برجامی به خواسته‌های خود دست یابند؛ لیکن وقاحت آنها در طرح «موضوع ناموسی کشور» که سلاح موشکی است، موجب ایستادگی قاطعانه تیم مذاکره‌کننده شد.

دادستان تهران گفت: با ختم تحقیقات قضایی، کیفرخواست متهمان پرونده قاچاق کالای مرتبط با یکی از برندهای لوازم خانگی و صوتی - تصویری، صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد.

«اسرائیل، عملیات گسترده‌ای در فضای مجازی علیه ایران راه‌اندازی کرده؛ از ایجاد هزاران حساب جعلی و به‌کارگیری تکنیک‌های دیپ‌فیک و لشکر سایبری در شبکه‌های اجتماعی، تا تأمین مالی مستقیم این پروژه».

جهان در آستانه یک «چندپارگی خطرناک» یا همان «پیچ تاریخی» قرار دارد. تقویت «توان نظامی»، «انسجام داخلی»،«اقتصاد مقاومتی» و «تنظیم مدیریت کشور متناسب با شرایط» تنها سپر دفاعی در برابر جنگ ترکیبی دشمن است.

برخی از رسانه‌های آمریکایی نوشته‌اند ترامپ همه وجودش را به صهیونیست‌ها فروخته است و انگار عاشق آنهاست!

خیزش جهانی علیه یورش وحشاینه اسرائیل به ناوگان صمود، مقاومت زنده است، خودزنی دزد دریایی، کاروان بیداری جهانی، صمود به مقصود رسید و... از جمله تیترهای روزنامه‌های شنبه 12 مهر هستند.