شنبه 9 اسفند 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

آقای «‌م - س - ق‌» یکی از اساتید علوم سیاسی راه‌حل هوشمندانه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران کشف کرده است! ایشان نسخه تسلیم به اسرائیل را پیچیده است!

پیروزی تاریخی قهرمانان ایران این الگو همه جا قابل تکرار است، حکایت فتح، پهلوانان مچکریم، معجزه جوانان، تهران تحریم نمی‌شناسد و... از جمله تیترهای روزنامه‌های یکشنبه 30 شهریور هستند.

معاون وزیر خارجه ایران گفت: تحریم‌های شورای امنیت از لحاظ مختلف، از جمله حجم، هدف تحریم‌ها، شدت مجازات وضع‌شده و غیره بسیار کوچک‌تر از تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا هستند.

در سی‌وهشتمین جلسه دادگاه منافقین، جزئیات جلسه محرمانه موساد و سران منافقین فاش شد؛ جلسه‌ای که به طراحی و هدایت ترور خونین میدان تجریش گره خورده است.

در مورد ارتباط با ترامپ نباید کاسه داغتر از آشی چون قطر بود، حتی اهدای هواپیمای لوکس و میلیارد دلاری هم مانع از حمله به دوحه نشد!

به دنبال طرح برخی ادعاها درباره یک زندانی زن به نام س. ر در رسانه‌های معاند، بررسی‌ها نشان‌دهنده آن است که متهم علی‌رغم برخورداری از تعلیق حکم و آزادی مشروط مجددا با جریان نفاق ارتباط گرفته است.

وزیر امور خارجه کشورمان خبر گفت‌وگوی اخیر خود با ویتکاف را تکذیب کرد و گفت: تماس و گفت‌وگوی مستقیمی بین ایران و آمریکا انجام نشده است.

شورای عالی امنیت ملی به ریاست مسعود پزشکیان، ریاست جمهور تشکیل جلسه داد و در مورد وضعیت منطقه و ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی بحث و تبادل نظر انجام شد.

مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران طی بیانیه‌ای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان های تروریستی را به شدت محکوم کرد.

شورای اطلاع‌رسانی دولت تشکیل و اعضا درباره سناریوی پیش‌روی سفر رئیس جمهور به نیویورک، احتمال فعال شدن اسنپ‌بک و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها تبادل نظر کردند.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان و تقارن آن با قهرمانی کشتی آزاد را تبریک گفت.

روایتی جالب از ارتباط جنایتِ میدان تجریش با جلسه مشترک میان موساد و منافقین که توسط مرتضی سیمیاری کارشناس مسائل سیاسی در سی و هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به جرائم منافقین بیان شد.