سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به هماهنگی کم نظیر قوای سه گانه، تاکید کرد: از شروع به کار دولت چهاردهم، شعار «وفاق ملی» را در عمل با رابطه صمیمی بین سه قوه حس می‌کنیم.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران پیشنهاداتی به رئیس‌جمهور را برای سفرش به نیویورک و حضور در سازمان ملل مطرح کرده است.

ایران پس از جنگ 12 روزه، با ثبت دستاوردهای مهم در زیرساخت، اقتصاد، علم و جامعه نشان داد که مسیر پیشرفت حتی در سخت‌ترین شرایط متوقف نمی‌شود.

آمریکا طی دو دهه اخیر بارها بازیچه اطلاعات ناقص و سیاسی‌شده و بر اساس همین داده‌های معیوب وارد جنگ‌هایی گردیده و در جنگ تحمیلی 12 روزه همان الگو تکرار شد.

دستورالعمل «تعیین مؤلفه‌های مؤثر در تعیین پاداش گزارشگران فساد» توسط رئیس قوه قضاییه صادر شد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: اتحادیه بین‌المللی ضد تحریم، با حضور 25 کشور تحریم شده و دیگر کشورهای مخالف سیاست‌های تحریمی ظالمانه و یک‌جانبه‌گرایانه، در آستانه شکل‌گیری رسمی قرار دارد.

دیوان محاسبات کشور نسبت به تخلفات در مدیریت شرکت‌های سهام عدالت هشدار داد.

رئیس‌جمهور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل باید تصویر ایران ضعیف‌شده را بر هم بزند و به این موضوع تأکید کند که هزینه هر تجاوز علیه ایران بالا خواهد بود و ایران مقتدرانه پاسخ هر تجاوز را خواهد داد.