یک‌شنبه 1 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیدعباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که «غنی‌سازی برای ما بسیار باارزش است» و «نمی‌توانیم از برنامه غنی‌سازی خود دست بکشیم.»

تجربه تاریخی، به‌ویژه خروج آمریکا از برجام نشان می‌دهد که خوش‌بینی بدون پشتوانه می‌تواند هزینه زا باشد.

رئیس جمهور در جلسه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد رویکردی «برد - برد» برای طرفین داخلی و خارجی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم تعامل مناسب همه نهادها و دستگاه‌ها و قوای سه‌گانه در شرایط کنونی برای حل مشکلات و رفع نیازهای کشور گفت: مجلس و قوای دیگر از جمله دولت باید تعامل و همکاری مناسب داشته باشند و تسهیل‌گری لازم برای انجام امور انجام شود و در این مسیر باید از اهرم‌های نظارتی مجلس نیز برای انجام هرچه بهتر وظایف استفاده کرد.

در پی درگذشت آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی، عالم مجاهد و نماینده مجلس خبرگان رهبری، شخصیت‌های حوزوی، سیاسی و فرهنگی کشور با انتشار پیام‌هایی این ضایعه را تسلیت گفتند.

ایران در طول هفته‌های اخیر قدرت بازدارندگی قاطعانه و رصدگری هوشمندانه خود را به دشمنان و دوستان اثبات کرد. قطعاً به سود دشمنان خواهد بود که بار شکست خود در برابر ایران قوی را بیش از این سنگین‌تر نکنند.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری پیام محبت‌آمیز، تسلیت و سلام خاص مقام معظم رهبری را به این خانواده شهید احمدرضا ذوالفقاری داریانی دانشمند هسته‌ای ابلاغ کرد.

وزیر کشور در نشست سراسری استانداران با رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران مهاجرت‌ستیز نیست، اما هر کشور ضوابط و چارچوب‌های خود را دارد و ورود بی‌ضابطه مهاجران، مشکلاتی ایجاد می‌کند.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: اولویت‌های اصلی ما همسایگان هستند و ظرفیت‌هایی دارند که می‌توانند بسیاری از مشکلات ما را به طور کامل رفع کنند.

سرکرده هیئت تحریرالشام همچنان مدعی است که با مذاکره با آمریکا به دنبال در پی نجات سوریه از جنگ و تجزیه است.

15 خبرنگار و روزنامه‌نگار خارجی از بخش‌های مختلف زندان اوین بازدید کردند.