یک‌شنبه 1 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

وزیر کشور از مواضع قاطعانه و محکم دولت و ملت عراق در قبال حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان قدردانی کرد.

غریب آبادی: هنوز اطلاع رسمی درباره فعال شدن مکانیسم ماشه از سوی کشورهای اروپایی واصل نشده است اما هر روز ما خودمان را آماده نگه داشتیم. نباید از اسنب بک استقبال کرد.

محمد عطریانفر در واکنش به حمله رژیم صهیونی به کشور و پاسخ قاطع ایران و مردم به این رژیم گفت: در کنار موشک‌ها، مردم هم دشمن را مجبور به توقف جنگ کردند.

وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.

وزیر امور خارجه کشورمان به منظور شرکت در اجلاس وزرای خارجه شانگهای تهران را به مقصد تیان جین ترک کرد.

جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تجهیزات آسیب زیادی ندیده است و ما آن‌قدر تجهیزات داریم که اگر بخواهیم برای 10 سال بجنگیم، توان این کار را داریم.

دختران بسکتبالیست ایران در رقابت‌های کاپ آسیا برای حمایت ازکشورمان رو به پرچم ایران سلام نظامی دادند که موجب واکنش‌های فراوانی شد. روزنامه صبح نو نیز تیتر صفحه نخست خود را به این موضوع اختصاص داده است.

امروز، اراده دشمن برای مذاکره، خود بخشی از پروژه فشار و مبارزه است. چرا ما به همان چشم به مذاکره نگاه نکنیم؟ اگر ما در این میدان‌ها غایب باشیم، تنها صدای دشمن است که شنیده خواهد شد.

مراسم بزرگداشت علی طائب مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه عصر یکشنبه 22 تیر 1404 برگزار شد.

در حالی که یکی از اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی از جنگ 12روزه علیه ایران‌، ایجاد تفرقه درونی بود، مؤسسه آمریکایی «کویینسی» در گزارشی تحلیلی، ضمن اذعان به این تلاش، از شکست این پروژه خبر داد.

نتیجه مذاکره با آمریکا: جنگ - نتیجه مذاکره با اروپا: مکانیسم ماشه، حمله به ایده همبستگی، رسوای جهان، مذاکره با شرایط جدید و... از جمله تیترهای روزنامه‌های دوشنبه 23 تیر هستند.

طی روزهای گذشته رسانه‌های عبری تأکید دارند: پس از حمله ایران به پالایشگاه حیفا، هیچ شهری حاضر نیست میزبان مخازن نفت رژیم باشد.

عضو مرکزیت حزب اتحاد ملت گفت: اگر در روند مذاکرات قدری جسورتر، چابک‌تر و هوشیارانه‌تر عمل می‌کردیم، شاید می‌توانستیم از وقوع جنگ جلوگیری کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کسانی که با سوابق جنگ‌های رژیم صهیونیستی آشنا بودند می‌توانستند پیش‌بینی کنند که در صورت طولانی شدن درگیری ها، رژیم صهیونیستی مجبور به درخواست آتش بس خواهد شد و همین اتفاق نیز افتاد.