یک‌شنبه 1 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

روزنامه سازندگی ارگان سازمانی حزب کارگزاران سازندگی گفت‌وگویی را از سیدحسین مرعشی منتشر کرده است، موضوعاتی در این مصاحبه مطرح شده که تضعیف‌کننده نهادهای کشور و طرح مباحث حاشیه‌ساز بوده است.

مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین علی طائب مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه عصر روز گذشته یکشنبه 22 تیر 1404 در حسینیه جوانان حسینی شرق تهران برگزار شد.

نشست «احزاب و فعالان سیاسی با موضوع تحولات اخیر کشور» با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور یکشنبه 22 تیرماه برگزار شد و تعدادی از فعالان سیاسی دیدگاه‌های خود را درباره مسائل کشور بیان کردند.

باز کردن گارد مذاکره و دادن پالس غلط از داخل به بیرون یکی از خطاهایی است که ممکن است روی ادراک دشمن نسبت به توانایی‌های داخلی اثرگذار باشد.

وزیر کشور بعد از استقبال از همتای پاکستانی خود گفت: نشست سه جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان به میزبانی کشورمان با موضوع اربعین حسینی و هماهنگی اقدامات مشترک منطقه ای، فردا دوشنبه برگزار خواهد شد.

رئیس مجلس در پیامی کسب قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد رقابت‌های جوانان آسیا را تبریک گفت.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور برای شرایط عادی و نه وضعیت جنگی کشور نوشته شده است، تأکید کرد: مصوبه بازگشت قیمت‌ها به قبل از آغاز جنگ 12 روزه لازم‌الاجرا است.

رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت دستور داد کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبار تشکیل شود.

فرمانده کل انتظامی کشور با حضور در منزل سرداران شهید باقری، رشید و سلامی و دیدار با خانواده این شهدای والامقام، گفت: پیروز واقعی جنگ تحمیلی 12 روزه ملت ایران بود

نماینده سابق سابق مجلس که در پی اظهارات خود در یک برنامه تلویزیونی به دادسرای تهران احضار شده بود تاکنون هیچ سند معتبری در اثبات ادعای خود به مقام قضایی ارائه نکرده است.

مروری بر لیست افراد فریب‌خورده و مرتبط با شبکه اینترنشنال، مشخص می‌شود اغلب افراد از بدنه فتنه 1401 و آبان 98 بوده و برخی هم از هواداران گروهک‌های تروریستی غرب کشور هستند.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی بر این باور است که بخشی از جریان موسوم به اصلاح‌طلبی، این روزها می‌کوشد با طرح موضوعاتی چون مذاکره و آزادی محکومان امنیتی، جایگاه خود را در عرصه سیاسی بازتعریف کند.

مرتضی سیمیاری: جولانی در سفر به باکو در تلاش برای تصویب طرحی است تا از این طریق نیروهای تروریستی را از دمشق به قره‌باغ دشتی منتقل کند.