پنج‌شنبه 2 مهر 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

دادگاه حقوقی روابط بین الملل تهران، رای به محکومیت 6 میلیارد و 785 میلیون دلاری دولت و مقامات آمریکا به دلیل تحریم کودکان پروانه‌ای داد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران گفت: شکی نیست که مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کل ملت و تک‌تک مردم ایران و مورد حمایت نیروهای انقلاب است، هرچند برخی از نیروهای منتسب به انقلاب در رقابت میان نامزدها از نامزد رقیبش حمایت کرده باشند.

آقای دکتر مسعود پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران ضروری است رویکرد «تفکر و نگاه استراتژیک» را در مسائل ایران با نیم‌نگاهی به موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی اتخاذ کند و از درافتادن به دام‌های «جزئی‌نگری و عمل‌گرایی پوپولیستی» دوری جوید.

وزرای کشور ایران و عراق، بازدید مشترک خود از مرزهای دو کشور به منظور بررسی شرایط برای تردد زوار اربعین را از مرز خسروی آغاز کردند.

عبدالامیر الشمری وزیر کشور عراق با استقبال رسمی احمد وحیدی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران برای بازدید از زیرساخت‌های اربعین از طریق مرز بین‌المللی خسروی وارد کشور شد.

حدود یک هفته‌ای می‌شود که نتایج انتخابات ریاست جمهوری منتشر، و آقای دکتر مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیس‌جمهور کشورمان برگزیده شده است و هنوز دولت شهید رئیسی در راس کار است.

گفتم: از یارو پرسیدند چرا در محله شما، هرکس هر چیزی گُم می‌کند به تو مشکوک می‌شود و برای یافتن آن خانه تو را جست‌وجو می‌کند؟

نایب‌رئیس مجلس دومای روسیه از محمدباقر قالیباف، در فرودگاه سن‌پترزبورگ استقبال کرد.

امروز نظام اسلامی، ملت بزرگ و شریف ایران و در رأس همه، مقام معظم رهبری پیروز میدان هستند و باید به واسطه این پیروزی، خداوند متعال را شاکر و سپاسگزار باشیم.

گزارش «اسب زین‌شده» چرا مدعیان اصلاحات را به هم ریخت؟!، هدهد؛ کابوس جدید صهیونیست‌ها، تیتر برخی از روزنامه‌های پنجشنبه 21 تیر 1403 است.

9 خصوصیت برجسته شهید رئیسی در بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار پایانی دولت سیزدهم.

رییس مجلس با بیان اینکه برای شرکت در نشست روسای مجالس بریکس به سن‌پترزبورگ سفر کرده است، گفت: از تمام فرصت‌ها برای گسترش ارتباطات بین‌المللی کشورمان استفاده خواهیم کرد.