یک‌شنبه 25 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

شاید عجیب و باورنکردنی باشد اما هنوز هم هستند کارگردان‌هایی که بعد از مشهورشدن از سوی اهالی رسانه، از همان‌ها فرار می‌کنند.

اولین روز چهلمین جشنواره فیلم فجر دوشنبه 11 بهمن 1400 با حضور عوامل فیلم های بیرو و مرد بازنده در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد که با حواشی همراه بود.

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در نشستی خبری به تشریح برنامه‌های یکصدمین سال بازتاسیس حوزه علمیه قم به توسط آیت‌الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری پرداخت.

فردوست می‌گوید: اگر قرار شود لیست مردانی که در دوران 37 ساله سلطنت محمدرضا با اشرف رابطه داشتند تهیه شود، علی‌رغم دشواری و غیرممکن بودن کار، چون حتی خود او نیز ممکن است همه را به یاد نیاورد، مسلماً لیست طویلی خواهد شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت که پشتیبانی خوبی در حوزه درمان از هنرمندان می‌کنیم.

برنامه‌های اعتکاف مساجد 6 دانشگاه بزرگ در استان تهران اعلام شد، ثبت نام اعتکاف دانشگاه های امیر کبیر و علم صنعت امروز به اتمام می رسد.

فارغ از هر دلیلی که کیمیایی برای کنار کشیدن از مسابقه سودای سیمرغ، مطرح کرده یا نکرده، این اقدام او نمود یک مشکل و معضل ریشه‌دار درباره حلقه‌ای از فیلمسازان پیش‌کسوت وطنی است.

علی نصیریان در چهلمین جشنواره فجر درباره فیلم سینمایی «گاو» به کارگردانی داریوش مهرجویی سخن خواهد گفت.

حرکت هم نشین «سعید امامی» در تحریم جشنواره مثل سایر کنش‌هایش همچون خواستار سینمای ایدئولوژیک شدن، غسل دادن فروغ فرخزاد، ترانسفر کردن گوگوش برای شنیده شدن صدای دوم خرداد، تبدیل به زنگ تفریح شد.

انتظامی یکی از حرفه‌ای‌ترین و خوشنام‌ترین موزیسین‌های ایرانی است که در کنار نام بزرگ خانوادگی‌اش توانسته به هویتی مجزا و مستقل دست یابد.

جدیدترین نرخ بلیت برای کنسرت‌های پایتخت، از 100 هزار تا 395 هزار تومان متغیر است که بسته به جایگاه مخاطب و دوری و نزدیکی صندلی به استیج، تغییر می‌کند. در همین چند هفته‌ای که از برگزاری کنسرت در ایران

در روزگاری که کرونا مهمان ناخوانده تمام دورهمی‌ها شده است، باید سینماداران تمام تدابیر را برای جلوگیری از شیوع این بیماری به‌کار گیرند.

هایدماری کخ، ایرانشناس برجسته آلمانی متخصص تاریخ ایلام و ایران پیشاآریایی، در 78 سالگی درگذشت.

مسعود کیمیایی از رقابت در بخش کارگردانی بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر انصراف داد.

حضور «سید محمدرضا خوشرو» در شبکه نسیم نشان می‌دهد، جبلی خواهان پوست‌اندازی تام و تمام در ارکان مدیریتی سازمان صدا و سیماست.