پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

سیدجواد هاشمی، در واکنش به اعتراض‌ها نسبت به فیلمش گفت: فیلم را اصلاح خواهم کرد تا این تصور به وجود نیاید که برای من نظرات و عواطف دینداران و افراد مذهبی که همیشه به من لطف داشتند، مهم نیست.

مسعود فراستی گفت: روشن است که فیلم «قهرمان» جایزه می‌خواهد وگرنه خود فیلم به عنوان یک پیکر واحد زنده که با ما تعامل می‌کند، نیست. این فیلم از نمای اول تا آخر به نظر من گدایی جایزه است

مدیر موسیقی حوزه هنری گفت: یکی از مهترین و کلیدی‌ترین مسائل برای اینکه بخواهیم سلیقه موسیقی مردم را اصلاح کنیم و اعتلا ببخشیم این است که گوش بچه‌ها را در کودکی و نوجوانی به شنیدن موسیقی خوب عادت دهیم و فرهنگ شنیداری مردم را از همان سنین تقویت کنیم.

نغمه مستشار نظامی در نشست «قالب ترکیب‌بند در شعر انقلاب» به محتوای ترکیب‌بند عاشورایی خود اشاره کرد. تقریظ مقام معظم رهبری بر سروده‌های این شاعر اخیرا منتشر شده است.

به مناسبت 81 سالگی بروس‌لی، سراغ شمایل و کارنامه سینمایی این بازیگر هنرهای رزمی رفته‌ایم که تاثیرش بر جهان خیلی بیشتر از چند فیلم و سریال بود.

فیلمبرداری «زمان آرماگدون» با بازی آن هتوی و آنتونی هاپکینز در نیویورک به پایان رسید.

فیلم «نبرد دریاچه چانجین» به پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای چین تبدیل شد.

آژانس نظارت بر اینترنت در چین قانون جدیدی را ابلاغ کرده که طبق آن سلبریتی های این کشور دیگر حق خودنمایی با ثروت و دارایی خود در شبکه های اجتماعی ندارند

«خودت را تماشا کن» مجموعه 8 جلدی گزیده متون عرفانی ادبیات فارسی برای نوجوانان از سوی نشر گویا منتشر شد.

مایکل مان اعلام کرد اولین بخش از رمان فیلم «مخمصه» سال آینده منتشر می شود.

کریگ، در آخرین حضور خود، به جای جیمز باند بودن دائما در حال متقاعد کردن مخاطبانش است که این همه آدمکشی و غریزه‌جویی به پایان رسیده و حالا با جوهر انسانی بیشتری نسبت به جیمزباندهای پیشین مواجه هستیم.

اولیور استون کارگردان آمریکایی با ساخت یک مستند جدید درباره ترور جان اف کندی، بار دیگر بر لزوم منتشر کردن اسناد این ترور اصرار کرد.

کوین اسپیسی در دعوای حقوقی با سازندگان سریال «خانه پوشالی» 31 میلیون دلار ضرر کرد.

ژانر سامورایی همیشه منبعی غنی برای داستان‌سازی است و ده انیمه معرفی شده در این لیست، نهایت استفاده را از تاریخ و فرهنگ سامورایی برده‌اند.

اول مارکت رابطه صمیمانه‌ای با مدیری داشت و هیچ بعید نیست که این مجموعه در آن زمان سهمی در دعوت از مدیری برای بازی در این فیلم ایفا کرده باشد.