دوشنبه 26 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

جریان تولید سریال و برنامه‌های ترکیبی در شبکه نمایش خانگی در دو سال اخیر، سرعت بیشتری گرفته است.

کتاب داستان «مهربان‌تر از مرگ» نوشته ناصر پروانی توسط انتشارات گرایش منتشر و راهی بازار نشر شد.

کتاب «مفتاح الهدایه فی شرح تحریر الوسیله (کتاب الشهادات (المجلد الثانی))» تألیف آیت‌الله مرتضی مقتدائی از سوی مؤسسه چاپ و نشر عروج راهی بازار نشر شد.

با حکم رئیس رسانه ملی، آقای وحید جلیلی به عنوان قائم مقام رئیس سازمان در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول رسانه ملی منصوب شد.

کاربر دیگر نوشت: برنامه جوکر نشون داد؛ کسی که دابسمش میسازه صرفا کمدین خوبی نمیتونه باشه.

کنفرانس ملی سیاست گذاری عمومی و حکمرانی اسلامی همزمان با برگزاری ششمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی روز دوشنبه 29 آذرماه در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود.

صحن و سرای بارگاه علوی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) (روایت اول) سیاه پوش شد.

سریال تلویزیونی «بعد از آزادی» از 27 آذر هر شب، روی آنتن شبکه یک می‌رود.

اطلاعات مراسم عزاداری هیئت‌های و اماکن مذهبی در ایام فاطمیه اول را در تسنیم دریافت کنید.

مسلمان باید نسبت به احکامی از دین که به آن احتیاج دارد شناخت پیدا کند، یکی از موضوعاتی که در مورد آن پرسش‌های زیادی مطرح می‌شود مسائل مربوط به هیپنوتیزم و خواب مغناطیسی است.

گل‌آقا پرچمش را بر چکاد طنز ایران کوبید به‌خاطر چیزهایی که روزگار گل‌آقایی را می‌ساخت و در این روزگار و البته در دوران پیش از گل‌آقا هم یافت نمی‌شود. خیلی‌ها آن ایام را از نزدیک لمس نکرده‌اند و صرفا وصفش را شنیده‌اند اما خیلی‌های دیگر مزه شیرین آن دوران هنوز زیر زبان‌شان است.

طبق بررسی‌هایی که به عمل آوردیم، متوجه شدیم صاحبان بسیاری از شبکه‌های ماهواره‌ای که فیلم و سریال ایرانی پخش می‌کنند، در ایران حضور داشته و با خیال راحت و بدون هیچ مزاحمتی مشغول رتق‌وفتق کارهای شبکه خود هستند.

علی‌عسگری یک‌سال بعد از شیوع کرونا دستور ساخت سریال‌هایی با محتوای کرونا را صادر کرد. یکی از این مجموعه‌ها که به فوریت تولیدش شروع شد، «همدل» برادران محمودی بود.

هرازگاهی، پروژه‌ای در اخبار ظاهر می‌شود که بسیار منحصر به فرد به نظر می‌رسد، اثری بسیار جسورانه‌تر، یا خیلی دیوانه‌تر. تمرکز ما در این مطلب روی همین آثار دیوانه‌کننده است.

در مورد ادعای قتل فریدون فرخزاد سندی دال بر صحت ادعا و حمل براثبات اتهام‌سازی خود ارائه نکرده‌اند و نمی‌کنند و صرفا اظهارات و حدسیات کینه‌ورزانه دوستان مقتول را دلیل اثبات جرم جعل می‌نمایند.

چندی است با پررنگ شدن مسائل نژادی در آمریکا، فشارها بر گلدن‌گلوب که توسط انجمن خبرنگاران خارجی هالیوود تاسیس شده نیز افزایش یافته است.