جمعه 21 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

ما رمان و داستان درباره یکی دو سال آخر جنگ کمتر داریم و یکی از خوبی‌های این داستان همین است که این مقطع را برای ما ترسیم می‌کند.

نشان دادن کودکان مهاجرین در قفس‌هایی که مانند قفس حیوانات است، از جمله نکات دردناک فیلم است که کارگردان خیلی سریع از آنها می‌گذرد و اجازه نمی‌دهد مخاطبین بیشتر از این، با مهاجرین احساس نزدیکی کنند.

سریال به کارگردانی «حامد محمدی» و تهیه کنندگی «منوچهر محمدی» از شوخی‌های بی‌شرمانه و مبتذل، نه خنده‌دار است و نه به دل می‌نشیند و با توهین به یکی از مهم‌ترین شمایل‌های جنگ ادامه پیدا می‌کند.

برای ما مهم است که معاون فرهنگی وزیر ارشاد تجربه ای از نوشتن و معضلات حوزه چاپ داشته باشد تا مصائب حوزه ناشران را بشناسد و مسیر درستی را برای خروج از مشکلات انتخاب کنند.

نماهنگ «دلشوره» با نوای حسین طاهری در آستانه اربعین حسینی منتشر شد.

در «سواری» جکی چان در نقش یک رزمی‌کار به نام لائو لئو بازی می‌کند که عاشق اسبش است. اما وی وقتی بدهی بالا می‌آورد و مجبور می‌شود کاری کند به نظر می‌رسد اسبش را از دست خواهد داد.

سریال «میدان سرخ» از کیفیت مناسبی برخودار نیست و براساس اخبار و رویدادهای پشت صحنه این سریال پیش‌بینی می‌شود با نارضایتی عمده مخاطبان مواجه خواهد شد.

مجموعه داستان «پیاده‌ها عاشق‌ترند»، به موضوع پیاده‌روی اربعین و خاطرات این مسیر از زبان 11 دختر و زن داستان نویس می پردازد.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: اگر به امید خدا اعزام زائر به اربعین با سلامت و بدون مشکل انجام شود، بتوانیم بعد ماه صفر اعزام‌های محدود زائر را داشته باشیم.

درباره واقعه عاشورا بیش از آنکه نیاز به داده تاریخی و مقتل، با توجه به کثرت مقاتل موجود، داشته باشیم، نیاز به زاویه دید و تحلیل و پرسش تازه داریم. اکثر مقاتل به طور عمده شرح ماوقع است و تحلیل یا کمرنگ

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: صدقه از جمله توصیه‌های که در این ماه مورد تاکید قرار گرفته است همچنین دعای ماه صفر که توصیه شده هر روز 15 مرتبه خوانده شود دعایی که در مفاتیح الجنان آمده است.

کمیته مراسم ستاد فرهنگی اربعین حسینی امسال همچون سال‌های گذشته در شهر نجف، مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا و همچنین شهر کربلای معلی، 10 موکب رسانه‌ای برپا می‌کند.

فرماندار شهرستان مهران گفت: مرز مهران طبق تصمیم ستاد مرکزی اربعین همچنان بسته و از تمامی زائرانی که به صورت زمینی قصد خروج از مرز مهران و عزیمت به کشور عراق را دارند ممانعت خواهد شد.

در این میان بی‌شک برای افراد مرتبط با حلقه انحرافی تا مدیری فرهنگی که عرصه را برای فیلمسازی و دریافت بودجه‌های نجومی فراهم ساخت؛ جایی نیست.

حاج منصور ارضی سحرگاه جمعه مسجد ارک در موضوع اربعین گفت: هر کسی که راهی شد برای همه ما دعا کند ولی من مثل سال گذشته در کنار هیئتی ها و سینه زن ها می مانم تا وقتی که راه کربلا برای همه مردم باز شد.

اولیایی روایت می‌کند که یک روز در زندان به امام توسل کرد و همان روز در اثر اتفاقی معجزه‌آسا نجات یافت.