دوشنبه 26 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فیلم سینمایی و تلویزیونی با حال و هوای ضداستعماری همچون «رویای سینما»، «ناخواسته»، «نبرد خلیج فارس 2» و «دردسر مشترک» در آخر هفته روی آنتن می‌رود.

مراسم رونمایی از کتاب‌های پنجگانه افول امریکا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان و استادان دانشگاه برگزار شد.

کونیکو یامامورا (سبا بابایی) مادر شهید محمد بابایی در طول بیش از 80 سال زندگی، اتفاقات عجیب و غریبی را از سر گذرانده است که خود ایشان و خاطراتش را به سوژه‌ای بکر و بی‌بدیل تبدیل می‌کرد.

فرضیایی از اواخر دهه 70، همواره یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های کودک وقت تلویزیون را روی آنتن داشته؛ از مسابقه تلفنی گرفته تا برنامه زنده با حضور کودکان و حالا سریال کودک.

برخی موسسات با دریافت مبالغی از علاقمندان بازیگری، آن‌ها را برای حضور در فیلم‌ها به تهیه کنندگان معرفی می‌کنند.

آمار گیشه سینماها در شرایط کنونی در شرایطی رقم خورده که تمام گیشه دراختیار تنها سه فیلم «دینامیت»، «درخت گردو» و «قهرمان» قرار داشته و مابقی آثار، مهندسی خاصی بر میزان فروش و تعداد مخاطبان ندارند.

با وقوع اتفاقاتی همچون جوکر ژاپنی، به نظر می‌رسد شکل و شمایل خودکشی در این کشور تغییر کرده و بحران روانی افراد، علاوه‌بر رشد اقتصادی دامنگیر امنیت روانی شهروندان‌شان شده است.

فیلم کوتاه «آوار» ساخته ی سید مهران قریشی برای حضور در جشنواره های بین المللی آماده شد.

آقای جبلی خودش را آماده می کند تا صداوسیما را بتواند در نسل پنجم تحولات دنیای دیجیتال و حتی نسل ششم وارد کند و حرف برای گفتن داشته باشد تا با مخاطب هم ارتباطات بیشتر، صحیح تر و بهتری برقرار کند.

ویژه برنامه «امنیت پایدار» به مناسبت هفته پدافند غیر عامل بر آنتن شبکه افق قرار گرفت.

مراسم افتتاح نهمین فروشگاه کتابشهر ایران فردا چهارشنبه 12 آبان در اردبیل برگزار می‌شود.

فیلم سینمایی بالیوودی «آناته» ساخته راجینیکانت به رکورد 1100 اکران در سطح جهانی رسید.

امیر نریمانی مدیر روابط عمومی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران با اعلام جزئیات تعرفه رسمی تولید و فروش عکس‌های مطبوعاتی در سال 1400، توضیحاتی را نیز درباره این تعرفه ارائه کرد.

رئیس سازمان صداوسیما نشانی ایمیل خود را برای دسترسی مستقیم و سریع فعالان این رسانه منتشر کرد.

کتاب «پرنیان عشق» اثر عصمت سپهری در انتشارات سروش به چاپ دوم رسید.