شنبه 22 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

همزمان با اولین سالگرد درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله حسینیان، یادنامه‌ای در پاسداشت مجاهدت‌های رئیس فقید مرکز اسناد انقلاب اسلامی با عنوان «روحانی مجاهد» منتشر شد.

بازیگر سریال «فرشتگان بی بال» گفت: به عنوان بازیگر دوست دارم در عرصه تصویر فعالیت داشته باشم و در صورتی که فیلمنامه و نقش پیشنهادی مناسبی داشته باشم بازیگری را ادامه خواهم داد.

سریال «راز ناتمام» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی امین امانی این روزها آخرین مراحل تصویربرداری خود را می‌گذراند.

سری جدید مسابقه «ایران» از هفته آینده روی شبکه یک سیما می‌رود.

رئیس کانون مداحان استان تهران معتقد است ما مداحان آمده‌ایم با امام حسین (ع) به سعادت دنیا و آخرت برسیم نه اینکه با خون سیدالشهدا تجارت کنیم.

مرتضی گودرزی دیباج گفت: مبانی مختلف هنر اسلامی را آموزش نداده و تبدیل به درس نکرده‌ایم. همین موضوع باعث می‌شود که یک مسجد ساخته می‌شود اما هیچ ربطی به هنر اسلامی ندارد.

کتاب «شرح غم حسین» به قلم مصطفی صادقی کاشانی با ویراستاری مجدد بعد از 12 سال تجدید چاپ شد.

محمدمهدی عبداللهی از شاعران کشورمان نوسروده خود را به مرحوم «علامه محمدرضا حکیمی (ره)» تقدیم کرد.

فیلم سینمایی «تیم کشتار»، بامداد پنج‌شنبه از شبکه پنج سیما روی آنتن می‌رود.

مستندهای «ف - الف» و «در جستجوی خانه خورشید» از چهارشنبه 10 شهریور نمایش داده می‌شوند.

مراسم عزاداری دهه دوم محرم آستان قدس رضوی با مرثیه‌خوانی محمدحسین پویانفر در صحن گوهرشاد برگزار می‌شود.

حضور قدرتمندانه، همراه با حفظ حیا و حجاب، صبورانه و با رشادت حضرت زینب (س) در جریان زندگی پر فراز و نشیب آن حضرت، الگویی برای زنان جامعه ماست.

کتاب صوتی «خمره» نوشته هوشنگ مرادی‌کرمانی، از انتشارات معین با صدای حسن علیکرمی و آهنگسازی امید اسکندر در موسسه نوین کتاب گویا منتشر شد.

معاون سیما در حکمی «سلیم غفوری» را به سمت «دبیر ستاد هماهنگی و برنامه ریزی اربعین حسینی سال 1400» منصوب کرد.

علی سرتیپی گفت: در حال حاضر مشغول آماده سازی شرایط برای اکران «درخت گردو» هستیم اما قرار نیست از امروز اکران این فیلم آغاز شود و گمان می‌کنم با انجام مراحل هفته آینده بتوانیم این فیلم را اکران کنیم.