پنج‌شنبه 11 تیر 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

مستند «انیو» به کارگردانی جوزپه تورناتوره برای ادای احترام به انیو موریکونه ساخته شده است و اکران خواهد شد.

نوای پرفیض زیارت عاشورا و عزاداری دهه اول محرم همراه با روایتگری در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزار می‌شود.

بازیگر سرشناس بریتانیایی در نقش یک شخصیت انیمیشنی صداپیشگی می‌کند.

ویژه برنامه محرمی «چهل چراغ» در قالب مسابقه استعدادیابی مخاطبان را در حوزه اجرا، روایتگری و اجرای نمایش محک می زند.

علوی تهرانی با بیان اینکه شیطان از سجده‌های طولانی واهمه دارد و برایش ناگوار است، گفت: روح سجده تسلیم بودن در برابر اراده و فرمان الهی است.

حسن روح‌الامین، هنرمند نقاش گفت: یکی از غنی‌ترین گنجینه‌های هنرهای تجسمی در کشور ما، آثاری است که با انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مرتبط است.

خانه کتاب و ادبیات ایران در برنامه شعرخوانی عاشورایی «قیامت دنیا» میزبان شاعران خواهد بود.

کرونا روزانه کرور کرور آدم را به قبرستان می‌فرستد و عده‌ای با تمسک به باورهای نادرست و غیرعقلانی، همچنان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در هیأت‌های مذهبی مخالفت می‌کنند.

نمایش روزمرگی های رنگارنگ؛ استراتژی مادران برای تبدیل شدن به بلاگر است که در این راه از کودکانش استفاده می کنند به بیان دیگر کودکان تبدیل به سوژه ای برای کسب درآمدهای میلیونی شده اند.

حجت الاسلام علوی تهرانی با بیان اینکه مقرب ترین فرد در عالم هستی به حضرت اله، وجود مقدس پیامبراکرم (ص) است، گفت: انسان مقرب رفتار و عملش الهی است.

مراسم عزاداری شب اول محرم، شب گذشته دوشنبه 18 مردادماه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در سراسر کشور برگزار شد.

همزمان با آغاز ماه محرم پرچم حرم امام علی (ع) طی مراسمی به رنگ عزا درآمد و زائران نیز با نوای «یا حیدر» در اولین شب ماه محرم به عزاداری و ذکر مصیبت پرداختند.