یک‌شنبه 1 شهریور 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

نویسنده مجموعه 10 جلدی «قصه کربلا» با بیان این‌که کتابش کتاب بالینی شهید محسن حججی بوده است، می‌گوید: یک کتاب خوب برای هر نویسنده‌ای بس است.

6 شب عزاداری با حضور سخنران و مداح در حضور رهبر معظم انقلاب از چهارشنبه 5 شهریور آغاز می‌شود.

روایت شنیدنی از ماجرای کمک‌های شهید ذوالفقار نسب به خانواده‌های نیازمند را در قالب یک ویدئو مشاهده می‌کنید.

بنیاد دعبل خزاعی با مشارکت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در راستای ترویج پویش «هر خانه یک حسینیه»، درمرحله اول، بیش از هزار قطعه پرچم با عنوان «این خانه عزادار حسین است» بین مردم توزیع کرد.

مرکز نشر هاجر (ناشر تخصصی کتاب‌های زن و خانواده) همزمان با ماه محرم و شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش، بسته کتاب‌های عاشورایی خود را منتشر و روانه بازار نشر کرد.

کتاب «صحنه‌گردان عاشورا» نوشته حجت‌الاسلام محمدهادی مصلحی همزمان با ایام ماه محرم، توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر و راهی بازار نشر شد.

این بار با هشتک #هرکوچه _یک_حسینیه به میدان آمدند و در نخستین اقدام در شهر شهیدان، شب گذشته سید رضا نریمانی از مداحان اصفهانی، در کوچه شهید قوچانی و پشت درب منزل ایشان، اقدام به روضه‌خوانی کرد.

مدیرمسئول انتشارات تیمورزاده در نامه‌ای به وزیر ارشاد ضمن مخالفت با برگزاری فیزیکی نمایشگاه کتاب ایران‌فارما نوشت: ما حاضر نیستیم جان مردم را دستمایه منافع مالی و مادی خود بسازیم.

مدیرمسؤول روزنامه «صبح نو» گفت: از همان روزهای اول دنبال این نبودیم که جایگزین و رقیب رسانه‌ای دیگر باشیم بلکه می‌خواستیم خلأ موجود را پر کنیم و جایی بایستیم که کم‌تر به آن توجه شده است.

کارشناس مسائل خانواده می‌گوید یکی از جلوه‌های منشور کربلا، روابط عاطفی خانوادگی حضرت سیدالشهداء علیه السلام است.

عمر سعد که حکومت خود بر ری را موقوف جنگ با امام حسین علیه السلام دید، فورا خودش را به کربلا رساند.

شب گذشته در فضای مجازی شایعه درگذشت غلامرضا سازگار، شاعر و پیرغلام اهل بیت (ع) متخلص به «میثم» شکل گرفت که موجب تألم و ناراحتی بسیاری از اهالی هیأت شد. دلیل شکل‌گیری این شایعه چه بود؟

رمان «چابکسوار» نوشته مسلم ناصری برای دومین بار منتشر شد.

همین حرف امام صادق (ع) درباره ما صادقه: کارخوب از هرکسی سربزنه خوبه از شما خوب‌تره چون وابسته به مایی. کار بد از هرکسی سربزنه بده از شما بدتره چون منسوب به مایی.