دوشنبه 2 شهریور 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

هنرمندان و سلبریتی‌ها، در هر کسوتی از جمله مجری، برنامه‌ساز و گوینده فعالیت می‌کنند، متعهد شوند ضوابط و هنجارهای سازمان را در خارج از قاب تلویزیون هم رعایت کنند.

مدیران صدا و سیما شاید با اندکی تامل، به جای رقابت با فضای مجازی و کپی برداری از اتفاقات این فضا، اگر به دنبال خلاقیت و تولید برنامه هایی باشند که نیاز روز جامعه را درک می‌کند.

حجت‌الاسلام حسینیان در بخشی از کتاب خود درباره سیره علمی و عملی امام جواد (ع) می‌نویسد: شیعه در زمان امام جواد (ع) به حزبی قدرتمند تبدیل شده و بغداد یکی از پایگاه‌های تشیع شده بود.

به گفته جوزانی، علی سرتیپی تهیه‌کننده و فرهاد توحیدی نویسنده فیلمنامه «کمپین دختران» هستند.

در حالی که قرار بود، فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله (ص)» ساخته مجید مجیدی در یکی از سامانه‌های اینترنتی هندوستان به نمایش درآید، از اکران این فیلم در همه شبکه‌های مجازی هند جلوگیری شد.

معاون فرهنگی و روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام طی نامه‌ای به اعضای کارگروه مشورتی، برگزاری آیین‌های مسلمیه، این مراسم را به دلیل شیوع ویروس کرونا ملغی اعلام کرد.

چهارمین جلد از پرفروش‌ترین مجموعه فانتزی ایرانی، برای بار دوم تجدید چاپ شد.

سریال «دادستان» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی و تهیه‌کنندگی محمد خزاعی که در مرکز سیمافیلم تهیه می‌شود، به‌زودی با حضور 120 بازیگر کلید می‌خورد.

موچین از منظر محتوایی از بسیاری از آفت‌های مرسوم سریال‌های شبکه نمایش خانگی مثل عشق‌های مثلثی و روابط غیرمتعارف، خانواده‌های از هم پاشیده، لاکچری نمایی و... مبرا باشد اما شاخصه‌های کیفی پایینی دارد.

اگر همین الان فلسطین را در اپل‌مپز و گوگل‌مپز جست‌وجو کنید خواهید دید که با یک خط خاکستری بریده‌بریده، نوار غزه و کرانه باختری از سایر بخش‌ها جدا شده‌اند. اما هیچ برچسبی که نام «Palestine» نیست.

دوستان گمنام ما در آن زمان به منطقه جنگ رفتند، شهید شدند و به قول زنده‌یاد «علی عزت بگوویچ» مقاومت را در آن منطقه شکل دادند، امروز هیچ نامی از آن‌ها در آن منطقه نیست.

بار خدایا، دوستانت را بر دشمنان ستمگرت پیروز گردان، همانان که جهان سرزمین تو را، در کری و کوری و تاریکی شدید رها کردند، چشمانشان باز است و دلهایشان کور.