جمعه 6 شهریور 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

مهمان های ویژه این قرار، خانواده شهید مدافع حرم «سردار عبدالله اسکندری» و «وحید یامین‌پور» نویسنده کتاب «نخل و نارنج» و «ماجرای فکر آوینی» خواهند بود.

سریال ازسرنوشت، بر مبنای رابطه‌های دراماتیک قابل اعتنا و زیرساختی نمایشی که مولفان با توان بیشتری آن را تقویت کرده‌اند، اصرار بر یک همدلی اجتماعی کلان دارند.

بدون شک وظیفه دستگاه‌های نظارتی در بدو خلق چنین آثار ضد میهنی بسیار تأثیرگذار است، ولیکن همچنان یک سوال از کارگردان این اثر مطرح است، بیان نقد به چه قیمت؟ به قیمت هتک حیثیت کشور؟!

حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله: ای ابوذر! تا زمانی که در مسجد نشسته‌ای خداوند متعال به تعداد هر نفسی که می‌کشی، یک درجه در بهشت به تو می‌دهد و فرشتگان بر تو درود می‌فرستند.

موتور AL21 ساخت شوروی سابق بوده و مخصوص جنگنده تهاجمی Su24 طراحی شده است که نیروی هوایی سوریه 22 فروند از این جنگنده را در دهه 90 میلادی سفارش داده بود.

کاخ مرمر که امروز برای اولین‌بار به‌روی خبرنگاران باز شد، تلفیقی از هنر ایرانی به کار رفته در یک ساختمان همراه با نمایش آثار هنری گنجینه موزه‌های بنیاد مستضعفان است.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با انتشار مطلبی در حساب توییتری خود از آغاز جشنواره فجر در دوازدهم بهمن خبر داد.

با حکم دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، اعضای هیأت داوران بخش «سودای سیمرغ» از جمله نرگس آبیار، فریدون جیرانی، محمدمهدی عسگرپور و رضا پورحسین معرفی شدند.

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا در بیانیه پایانی نشست خود اعلام کردند: از همه برادران و خواهران فرهیخته می‌خواهیم برای بازگشت و انجام وظیفه در خدمت به وطن برنامه‌ریزی کنند.

کتاب «یک روایت معتبر درباره حماسه 6 بهمن مردم آمل» به قلم زهرا نبوی از مجموعه «یک روایت معتبر» انتشارات به‌نشر به بازار کتاب آمد.

در دهه 90 سینمای ایران به لحاظ فرم و تکنیک رشد کرده است اما یکی از ویژگی‌های متمایز این دهه رجوعی دوباره به سینمای دفاع‌مقدس، این بار نه در متن جنگ، بلکه قصه‌هایی در حاشیه دفاع‌مقدس است.

مهناز افشار: محسن تنابنده، کاش بیای در مورد تنها شکایت خصوصی من که مربوط به طلبه آملی و موضوع صیغه شدن زنان ایرانی به حشد الشعبی هست، شفاف سازی کنی و کلا بگی چرا همیشه به فکر خودت بودی.

سردار طهرانی مقدم در مصاحبه، بیش از آن که از خود بگویند از یاران شهیدشان گفته بودند و علاقه مند بودند که زحمات رزمندگان گمنام یگان موشکی در تاریخ ثبت و ضبط شود.

وجیهه سامانی در آن مرد با باران می آید قصه پسری نوجوان به نام بهزاد را روایت می کند که ناگهان در مسیر انقلاب قرار گرفته است.

فیلم سینمایی «خوب بد جلف2؛ ارتش سری» دومین ساخته پیمان قاسم خانی در ژانری کمدی است که امسال در بخش سودای سیمرغ به رقابت می‌پردازد.