جمعه 6 شهریور 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

شور و نشاط مردم برای دیدن فیلم‌های جشنواره فیلم فجر نشان از آن دارد که مردم بیشتر از هنرمندان به جشنواره‌های فرهنگی و هنری کشور علاقه‌مندند.

سازندگان فصل دوم سریال "نون. خ" به یاری هموطنان سیل‌زده در استان سیستان و بلوچستان رفتند.

در آخرین دوره «حراج تهران» که اخیرا برگزار شد، کمتر از 2 درصد میزان فروش به آثار هنرمندان متعهد اختصاص داشت.

در این طرح بیش از 150 ناشر با اپلیکشن طاقچه همراهی می‌کنند و سهم فروششان در این روز را به مناطق سیل‌زده اهدا می‌کنند.

امام هشتم حضرت امام رضا علیه‌السلام فرموده‌اند: هیچ فرقه و ملتی را نمی‌یابیم که پایدار مانده و زندگی کرده باشند مگر با داشتن فرمانروایی قوامبخش.

پس از اعتراض صنوف سینمایی به بیانیه خانه سینما علیه صداوسیما، این تشکیلات با عقب‌نشینی از موضعش به ادامه همکاری با رسانه ملی تأکید کرد.

چند روزی است که تصویری از پاسپورت آمریکایی یک هنرپیشه در فضای رسانه‌ای کشور منتشر شده است.

سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر یاد هموطنان عزیز را که در هواپیمای اوکراین جان باختند، گرامی می‌دارد.

شبکه‌های مختلف سیما به تازگی سریال‌های جدیدی را برای پخش در نظر گرفته‌اند.

انتشار عکسی از پاسپورت آمریکایی باران کوثری در فضای مجازی، موجی از واکنش‌های کاربران را به دنبال داشت.

مدیرعامل به‌نشر گفت: به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) برای سومین سال مسابقه کتابخوانی «ریحانه 3» ذیل بسته برنامه های ریحانه آستان قدس رضوی از ابتدای بهمن ماه سال جاری آغاز می شود.

کاخ مرمر که تاکنون در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده، با پیگیری‌های بنیاد مستضعفان، تا دهه فجر به موزه هنر ایران تبدیل خواهد شد.

حالا براساس آنچه منتشر شده، خانم کوثری تابعیت آمریکایی هم دارند. گرچه تکذیب احتمالی این مساله، چندان دردی از او سایر سلبریتی‌ها دوا نمی‌کند.

همزمان با ایام فاطمیه و شهادت مظلومانه حضرت زهرا (س) انتشارات شهید کاظمی پویش مطالعاتی «روایت‌های بارانی» را با محوریت کتاب «مگر چشم تو دریاست» برگزار می‌کند.

طبق تصمیم گیری جدید مدیران سازمان صداوسیما بناست از این به بعد 3 برنامه «جهان آرا»، «عصرانه» و «ثریا» دیگر «زنده» به روی آنتن نروند.

امام جعفر صادق علیه السلام درباره ذلت پذیری مومنین فرموده‌اند: خدا اختیار همه کارها را به مومن واگذاشته؛ ولی ذلت پذیری را به وی وانگذاشته است.