شنبه 7 شهریور 1405

مشوق‌های سال‌های 1399 و 1400 سوادآموزان پرداخت شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
مشوق‌های سال‌های 1399 و 1400 سوادآموزان پرداخت شد

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، علیرضا عبدی رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اظهار کرد: سال‌های گذشته مشکلات زیادی گریبانگیر نهضت سوادآموزی بود. یکی از موارد، مسائل مالی بود، از جمله آنها مشوق‌هاست که سال‌های گذشته بود اما بعد از چند ماه از اجرا، متوقف شد.

وی درباره میزان مشوق سوادآموزان، گفت: در طرح مشوق سوادآموزی، از 20 درصد هزینه‌ای که برای آموزش سوادآموز اختصاص دادیم، بهره‌مند می‌شوند. این موضوع در سال 93 به تصویب هیأت مصوبه وزیران وقت رسید.

عبدی اضافه کرد: مشوق های سال 99 و 1400 سوادآموزان پرداخت شد که 92 هزار نفر شامل مشوق‌ها هستند؛ البته شماره حساب 9 هزار نفر مسدود است که برای آنها پیامک می فرستیم تا کد ملی و شماره حساب را برایمان اعلام کنند. 

رضا مراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز در این برنامه گفت: خوشحالم که مشوق سوادآموزان پرداخت شد و از بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه تشکر می کنیم که کاری که 9 سال است متوقف شده بود را انجام دادند.

وی ادامه داد: موضوع سواد آموزی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و برای با سواد کردن مردم کشور تلاش‌های بسیاری شد. 

صحرایی افزود: کمتر از 3 درصد در دامنه 10 تا 45 سال بی‌سواد هستند که باید باسواد شوند و البته به شیوه‌های جدید موضوع سواد آموزی ادامه می‌یابد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مشوق‌های سال‌های 1399 و 1400 سوادآموزان پرداخت شد مشوق‌های سال‌های 1399 و 1400 سوادآموزان پرداخت شد مشوق‌های سال‌های 1399 و 1400 سوادآموزان پرداخت شد این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است