سه‌شنبه 4 شهریور 1404

معاونان اول سران قوا جلسه مشترک برگزار کردند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
معاونان اول سران قوا جلسه مشترک برگزار کردند

جلسه مشترک معاونین اول سران قوا با حضور معاونین اول قوه قضائیه و مجریه، نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت و جمعی از مسئولان سه قوه برگزار شد.

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول، هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، به همدلی و همکاری خوب قوای سه گانه اشاره کرد و گفت: مسیر خدمت‌رسانی به مردم عزیز کشورمان با وحدت و هماهنگی همه مسئولان سه قوه هموارتر می شود و در مقطع فعلی این همکاری و وحدت در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

در این جلسه همچنین از عملکرد هیئت تصفیه تعاونی‌های منحل شده در راستای تعیین تکلیف و بازگشت مبالغ سپرده‌گذاری شده مردم در این تعاونی‌های اعتباری و مالی تقدیر شد.

در ادامه نیز در خصوص تسهیل و رفع موانع تردد ایرانیان خارج از کشور به میهن به ویژه نخبگان و چهره‌های مشهور بحث و تبادل نظر شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.