پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

معاونت فرهنگی وزارت ارشاد حادثه تروریستی کابل را محکوم کرد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
معاونت فرهنگی وزارت ارشاد حادثه تروریستی کابل را محکوم کرد

معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد، با صدور پیامی اقدام تروریستی در مدرسه دخترانه سیدالشهدای افغانستان را محکوم کرد.

معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد، با صدور پیامی اقدام تروریستی در مدرسه دخترانه سیدالشهدای افغانستان را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این‌معاونت با صدور پیامی اقدام تروریستی در مدرسه دخترانه سیدالشهدای افغانستان را محکوم کرد.

مشروح متن این‌پیام به شرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

«بیش از شصت نفر از نوجوانان و جوانان افغانستان در آخرین روزهای ماه مبارک رمضان در اثر انفجاری سهمگین قربانی کینه دشمنان حقیقت و دانایی و نگهبانان ظلمت و تیرگی شدند. بسیاری از مردان و زنان افغانستان که زخم‌های جنگی طولانی را بر سینه دارند چشم انتظار شکوفایی این نوجوانان معصوم بودند تا کشورشان را در شکوه دانایی و خردمندی و صلح و آرامش ببینند.

بی‌تردید هزاران نوجوان افغانی قدر گوهر گرانبهای علم و معرفت را که همان چیزی است که دشمنان افغانستان می‌خواهند مردم را از آن محروم کنند، می‌دانند و هر چند با اندوه غم دوستان از دست رفته اما با امید به آیندهای روشن چراغ دانائی را در همان مکتب سیدالشهداء و نیز در همه دانشگاه‌ها و مکاتب افغانستان پر فروغ خواهند کرد.

ما ضمن عرض تسلیت به همه داغدیدگان این حادثه غم‌انگیز از خداوند می‌خواهیم هر چه زودتر آرامش و آسایش در این کشور فراگیر شود.»

معاونت امور فرهنگی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی