دوشنبه 22 بهمن 1403

معاون استاندار گلستان: مردم نگران پرداخت خسارت زلزله نباشند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
معاون استاندار گلستان: مردم نگران پرداخت خسارت زلزله نباشند

با زمین‌لرزه 5.1 ریشتری بامداد امروز در حوالی رامیان در استان گلستان، 34 نفر بر اثر ترس از زلزله و در هنگام فرارمصدوم شدند و خانه های بسیاری که عمدتا کاه گلی در مناطق روستایی از جمله روستای قورچای بودند، اسیب دیده و در حدود 30 تا 40 درصد دچار خسارت شدند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان با اشاره به زلزله امروز، گفت: با توجه به شدت زلزله و اهمیت بناهای تاریخی واقع در شهرستان رامیان به عنوان کانون زلزله، از اولین ساعات امروز کارشناسان میراث فرهنگی اقدام به بررسی ابنیه تاریخی این منطقه کردند.

احمد تجری بیان کرد: خوشبختانه گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که آسیبی به بناهای تاریخی وارد نشده است.

آب در هیچ‌یک از مناطق زلزله‌زده قطع نیست

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان گفت: آب هیچ‌یک از مناطق زلزله‌زده در شهرها و روستاهای استان گلستان قطع نشده است. خوشبختانه تاکنون آب قابل شرب در شبکه جاری است و کارشناسان به‌طور مستمر وضعیت را رصد و نمونه‌گیری می‌کنند.

بر اساس اعلام آبفا گلستان، بهزاد هرمزی با بیان اینکه تأسیسات شرکت آب و فاضلاب در این مناطق دچار آسیب‌دیدگی نشده است، تصریح کرد: در تمام مناطق زلزله‌زده آب شرب برقرار و خسارت اندکی به تأسیسات این شرکت نیز وارد شده که در دست اقدام، بررسی و برآورد است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای اهمیت آب در زندگی مردم به‌ویژه در شرایط غیرعادی، از بامداد امروز تمام تیم‌های تعمیرات و اتفاقات این شرکت در حال آماده‌باش هستند تا خللی در آب‌رسانی به مردم ایجاد نشود.

ادامه دارد