معاون اول رئیس جمهور
معاون اول رئیس جمهور
تهران - ایرنا - معاون اول رئیس جمهور با اشاره به افزایش 90 درصدی پوشش هزینههای درمان بیماریهای ناباروری و بیمه داروهای بیماران خاص گفت: دولت در سال جاری 30 درصد بیشتر از سال گذشته برای تامین دارو ارز اختصاص داد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت اراده جدی برای رسیدگی به حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان کشور خصوصا تامین دارو دارد که در این خصوص در سال جاری 30 درصد بیشتر از سال گذشته برای تامین دارو ارز اختصاص یافته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از راهاندازی شبکه فیبر نوری استان گلستان خبر داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از راه شبکه فیبر نوری استان گلستان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آخرین مرحله اعتراضات رتبهبندیبندی معلمان در حال انجام است و تقریباً به تمام اعتراضات معلمان از سوی آموزش و پرورش پاسخ داده شده است. با این حال روز گذشته خبری در فضای مجازی منتشر شد که از عدم واریز معوقات رتبهبندی معلمان با حقوق آذرماه خبر میداد. در همین ارتباط علی فرهادی؛ معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با تسنیم...
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: امسال حدود 2.2 دهم همت از داراییهای مازاد را در فرآیند مولدسازی قرار دادیم که معادل مجموع فروش 4 سال اخیر املاک دولت است.
معاون وزارت آموزش و پرورش از پرداخت حقوق آذر ماه معلمان به همراه معوقات رتبهبندی خبر داد.
رئیس سازمان خصوصی سازی از معرفی 1803 دارایی مازاد دولت به ارزش 129 همت برای فروش به پیمانکاران بزرگ خبر داد و گفت: امسال حدود 2.2 همت از دارایی های مازاد را در فرایند مولدسازی فروختیم.
اولین جلسه شورای ملی ایمنی زیستی در دولت سیزدهم امروز به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
معاون اول رئیس جمهور در اولین جلسه شورای ملی ایمنی زیستی گفت: انتظار از این شورا این است که سازوکارهایی تدوین کند تا از هرگونه آسیب به سلامت مردم جلوگیری شود.
اولین جلسه شورای ملی ایمنی زیستی در دولت سیزدهم بعدازظهر امروز (شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
تهران - ایرنا - جلسه بررسی و جمعبندی طرحهای دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان گلستان به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
بخشنامه معاون اول رئیسجمهور درخصوص تکلیف استانداران سراسر کشور نسبت به راهاندازی مراکز عرضه کتاب، نوشتافزار و محصولات فرهنگی اسلامی و ایرانی بر اساس الگوی کتاب شهر ایران در شهرستانهای فاقد کتابفروشی ابلاغ شد.
وزیر کشور گفت: بانک مرکزی متقبل شده بعضی از طرحهایی که برای توسعه و پیشرفت تعریف شده و باید با سرعت بیشتری تکمیل شود را تأمین مالی کند.
تهران - ایرنا - معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت استفاده از روشها و مکانیزمهای جدید تامین مالی برای سرمایهگذاری در استانها گفت: تمرکز استانداران باید بر موضوعاتی باشد که در رفع نیازها و مشکلات مردم بیشترین اثرگذاری را دارد.