معاون اول رئیس جمهور
معاون اول رئیس جمهور
اقتصادنیوز: رئیس اداره امور فرهنگی و اجتماعی دفتر معاون اول رئیس جمهوری، در رابطه با پرداخت فوق العاده خاص و بازگشت به کار پرستاران اخراجی نامه زد.
رئیس اداره امور فرهنگی و اجتماعی دفتر معاون اول رئیس جمهوری، در رابطه با پرداخت فوق العاده خاص و بازگشت به کار پرستاران اخراجی، نامه زد.
رئیس امور فرهنگی و اجتماعی حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی معاون اول ریاست جمهوری از بازگشت به کار پرستاران اخراجی خبر داد و گفت: پرداخت فوق العاده خاص و بازگشت به کار پرستاران اخراجی در دستور کار قرار دارد.
مهر نوشت: رئیس اداره امور فرهنگی و اجتماعی دفتر معاون اول رئیس جمهوری، در رابطه با پرداخت فوق العاده خاص و بازگشت به کار پرستاران اخراجی، نامه زد.
خبر منتشر شده درباره دستور معاون اول رئیس جمهوری برای واریز سه میلیارد دلار به حساب دولت عراق برای بازسازی حرم امام حسن (ع) تکذیب شد.
مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی گفت: مشکلات اقتصادی معیشت مردم را ناپایدار کرده و مردم برای جبران این شرایط به سمت بهرهکشی از منابع زیستی رفتهاند. اگر برای اصلاح شرایط اقتصاد مردم منطقه فکر نشود بهبود اکوسیستم جنگلهای زاگرس امکانپذیر نیست.
در جلسه شورای عالی مسکن به ریاست معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت پرداخت وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی توسط شبکه بانکی کشور بر مبنای ضمانت نامه سازمان برنامه و بودجه تاکید شد.
خبر منتشر شده درباره دستور معاون اول رئیس جمهوری برای واریز سه میلیارد دلار به حساب دولت عراق برای بازسازی حرم امام حسن (ع) تکذیب شد.
این را یک حساب فیک توئیتری منتشرکرده که بارها انتسابش به دکتر مخبر تکذیب شده
معاون ارتباطات دفتر مخبر نقل قول معاون اول رئیس جمهوری برای واریز سه میلیارد دلار به حساب دولت عراق را کذب خواند.
معاون ارتباطات دفتر مخبر نقل قولی از معاون اول رئیس جمهوری برای واریز سه میلیارد دلار به حساب دولت عراق را تکذیب کرد.
معاون اول رییس جمهور بر لزوم مولد سازی دارایی های وزارت راه و شهرسازی تاکید و تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی باید سریعاً دارایی های خود را مولد سازی کرده و منابع مالی حاصل از آن را در صندوق ملی مسکن قرار دهد تا از این منابع جهت پیشبرد برنامه های دولت در تولید مسکن استفاده شود.
دولت باید در برنامه احداث مسکن، از مشارکت و ظرفیت های خود مردم حداکثر استفاده را انجام دهد تا روند تولید واحدهای مسکونی با سرعت هرچه بیشتر صورت گیرد.
معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت پرداخت وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی توسط شبکه بانکی کشور تاکید کرد.
در جلسه شورای عالی مسکن به ریاست معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت پرداخت وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی توسط شبکه بانکی کشور بر مبنای ضمانت نامه سازمان برنامه و بودجه تاکید شد.