معاون بانک و بیمه وزارت اقتصاد معرفی شد
جلسه تودیع و معارفه معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این جلسه که با حضور سید علی مدنی زاده وزیر اقتصاد، معاونان وزارتخانه، مدیران عامل بانک ها، بیمه ها، شرکت ها و سازمان های تابعه برگزار شد، با تقدیر از زحمات "عباس مرادپور" معاون سابق امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی، "امیر باقری" بعنوان معاون جدید این حوزه معرفی شد.
تشکیل ستاد ساماندهی گمرک در وزارت اقتصاد / خصوصی سازی به گمرکات رسیدبنا بر این گزارش، مدنی زاده طی سخنانی در این مراسم، ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند "مراد پور" معاون سابق امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارتخانه و با اشاره به سابقه آشنایی سالهای دور خود با وی، مرادپور را فردی شایسته، مدیری توانا و دارای وقوف نسبت به مسایل حوزه اقتصاد کلان خواند و برای او در مسئولیت های آتی آرزوی موفقیت کرد.
وی همچنین، "امیر باقری" را مدیری برآمده از بطن وزارت اقتصاد و دارای سوابق ارزنده کارشناسی و اجرایی ارزیابی کرد که همواره از وی بعنوان فردی صاحب نظر و مدیری ارزشمند در حوزه اقتصاد کلان و بازار های پولی یاد می شود. وزیر اقتصاد، "باقری" را مدیری توانمند، صاحب تخصص، تجربه و سلامت اداری خواند که سوابق طولانی در حوزه های مرتبط با اصلاح نظام بانکی دارد.
بنا بر این گزارش، "امیر باقری"، معاون جدید امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد نیز طی سخنانی در این جلسه، ضمن قدردانی از زحمات "عباس مراد پور" معاون سابق، برنامه های آتی خود برای مدیریت و اصلاح نظام بانکی کشور را تشریح نمود.
وی برنامه هفتم توسعه و شش اَبر پروژه وزارت اقتصاد در دوره جدید را، خط مشی فعالیت های معاونت متبوع، در ادامه مسیر، عنوان کرد.