جمعه 23 مرداد 1405

معاون ترامپ: ایرانی‌ها غیرقابل پیش بینی هستند

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
معاون ترامپ: ایرانی‌ها غیرقابل پیش بینی هستند

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، جی دی ونس معاون رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر ادعاهای ضد ایرانی خود را تکرار کرد و مدعی شد: هدف ما (واشنگتن) این است که اطمینان حاصل کنیم ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند.

معاون ترامپ روز پنجشنبه به وقت محلی در شبکه فاکس نیوز گفت: ما باید اطمینان حاصل کنیم که کشورهای حوزه خلیج فارس همچنان نفت و گاز را به اقتصاد جهانی عرضه کنند تا ثبات قیمت انرژی حفظ شود؛ موضوعی که آشکارا برای مردم آمریکا اهمیت دارد.

ونس، افزود: «می‌دانم که قیمت نفت امروز پائین است و نسبت به اوج قیمت‌ها در روزهای ابتدایی درگیری به مراتب کاهش یافته است. هدف شماره یک این است که قیمت نفت و گاز برای آمریکایی‌ها در سراسر کشور پائین بماند.»

معاون ترامپ مدعی شد: «بدیهی است که هدف شماره دو این است که اطمینان حاصل کنیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.»

رئیس تیم مذاکره کننده آمریکا، ادعا کرد: «اطمینان دارم که در حال تحقق هر دو هدف هستیم! اما این موضوع ذاتا غیرقابل پیش‌بینی است زیرا خود ایرانی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و گاهی به تعهداتی که به ما داده‌اند، پایبند نمی‌مانند.»