چهارشنبه 8 اسفند 1403

معاینه فنی خودرو‌های دودزا همان لحظه باطل می‌شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
معاینه فنی خودرو‌های دودزا همان لحظه باطل می‌شود

سرهنگ محمد رازقی از ابطال معاینه فنی خودرو‌های دودزا در محل توسط کارشناسان پلیس راهور تهران بزرگ بصورت سیستمی خبر داد.

سرهنگ محمد رازقی درخصوص ابطال معاینه فنی خودرو‌های دودزا توسط کارشناسان پلیس راهور تهران بزرگ توضیح داد.

سرهنگ رازقی بیان داشت: قبلادر اطراف مراکز معاینه فنی تیم‌هایی پلیس راهنمایی ورانندگی به صورت محدود درکنار کارشناسان معاینه فنی حضور داشتند ودرمحل با تجهیزاتی که در اختیار داشتند جهت صدور معاینه فنی مخصوصا برای وسابل نقلیه سنگین اقدام می‌کردند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: طرحی که از امروز شروع می‌شود تمامی کارشناسان پلیس راهور تهران بزرگ، نسبت به ابطال آندسته از خودرو‌هایی که شرایط لازم رابرای داشتن معاینه فنی ندارند و خودروی آنان دودزا می‌باشد اقدام می‌نمایند.

وی گفت: مثلا اگر وسیله نقلیه‌ای تصادف کرده باشد و شرایط اولیه خود را از دست داده باشد و یا خودرو دودزا باشد و یا از نظر ظاهری شکل خود را از دست داده و چراغ‌های آن درست کار نمیکند خودرو متوقف مشمول این طرح خواهد شد.

سرهنگ رازقی افزود: الان همکاران بنده این اختیار را دارند که برابر قانون و در همان لحظه به صورت سیستمی نسبت به ابطال معاینه فنی اقدام نمایند.

وی گفت: کارشناسان پلیس راهور تهران بزرگ همچنین به مالک وسیله نقلیه که معانه فنی خودروی وی ابطال گردیده اعلام می‌کنند که نسبت به اخذ مجدد معاینه فنی پس از رفع اشکال و رفع نقص فنی اقدام نمایند چرا که اگر اینکار انجام نگیرد تردد خودرو در طول روز توسط دوربین‌ها اعمال قانون خواهد شد و مبلغ 50 هزار تومانی که برای کسانی هست که اصلا برای اخذ معاینه فنی مراجعه نکردند برای خودروی مذکور نیز در نظر گرفته خواهد شد

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ به رانندگانی که به هر دلیلی وسایل نقلیه ان‌ها شرایط معاینه فنی را از دست داده اند و خودرو‌های انان دودزا می‌باشد خواست بدلیل اینکه همکاران بنده با دسترسی‌هایی که دارند می‌توانند همان لحظه معاینه فنی خودرو‌های مذکور را در سیستم ابطال نمایند، هرچه سریع‌تر نسبت به اخذ معاینه فنی و رفع نقص خودروی خود اقدام نمایند.

وی از رانندگان خواست برای اینکه هوای شهر آلوده نشود و وسیله نقلیه انان مورد اعمال قانون قرا نگیرد نسبت به رفع نقص خودرو‌های خود اقدام. به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده و معاینه فنی مجدد دریافت نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی