مقام ارشد اتحادیه اروپا: اعمال تحریمهای جدید علیه روسیه دشوار است
رئیس شورای اروپا اذعان کرد که بحثهای اتحادیه اروپا در مورد مجازاتهای جدید علیه روسیه چالشبرانگیزتر شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، چارلز میشل، رئیس شورای اروپا، روز دوشنبه اذعان کرد که بحثهای اتحادیه اروپا در مورد مجازاتهای جدید علیه روسیه چالشبرانگیزتر شده چرا که این اتحادیه در حال حاضر همه تحریمهای عمده ممکن را علیه این کشور اعمال کرده است و «کارهای زیادی برای انجام دادن» باقی نمانده است.
وی در مصاحبهای با روزنامه بلژیکی LeSoir گفت که هر بسته جدید تحریم علیه روسیه اکنون با هدف «تقویت حفرهها و جلوگیری از تلاشهای دور زدن» اعمال میشود چرا که همه تحریمهای اصلی قبلاً تصویب شدهاند.
میشل افزود: کار اصلی قبلاً انجام شده است، زیرا ما تحریمهایی را بر روی سوختهای فسیلی اعمال کردیم... هنگامی که گامهای اصلی را برداشتید، کار بیشتری نمیتوانید انجام دهید.
درآمدهای نفتی روسیه بسیار بیشتر از گزارشهاستماه گذشته، میشل در جریان سفر به کییف، جایی که با ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین ملاقات کرد، اعتراف کرد که مذاکرات درباره تحریمهای بیشتر با هر دور جدید پیچیدهتر میشود، زیرا اهداف بیشتری برای تحریم در حال حاضر وجود ندارد.
وی گفت: هر بحثی درباره تحریمها بسیار دشوارتر از بحث قبلی است.
بر اساس این گزارش، بسته دهم تحریمهای اتحادیه اروپا علیه روسیه که در حال حاضر در حال بحث است، ارزشی معادل 11 میلیارد یورو (11.7 میلیارد دلار) دارد و بر توقف فروش کالاهای با فناوری پیشرفته که میتوانند در سیستمهای تسلیحاتی استفاده شوند، تمرکز خواهد کرد.
فهرست سیاه صادراتی علیه روسیه بر اساس گزارشها شامل محصولات الکترونیک، لیزر، تجهیزات رادیویی، نرمافزار، اویونیک (الکترونیک هوانوردی)، دوربینهای دریایی و مواد معدنی کمیاب و همچنین سایر اجزای خاص مورد استفاده در فناوری نانو خواهد بود.
طبق گزارشها، تحریمهای جدید وامدهندگان بیشتری را از روسیه هدف قرار خواهند داد و آلفا بانک، روسبانک و تینکاف بانک را به لیست سیاه اتحادیه اروپا اضافه خواهند کرد.
همچنین ساکنان روسیه را از تصدی پستهایی در هیئتهای حاکمیتی شرکتهای مهم اروپایی منع میکند و ارائه ظرفیت ذخیرهسازی گاز به نهادهای مستقر در روسیه را محدود میکند.
بروکسل تاکنون 9 بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب کرده است که بخشهای متعددی از اقتصاد و همچنین بازرگانان، سیاستمداران و روزنامهنگاران را هدف قرار داده است.