ملیپوش سابق تیم ملی والیبال لیگ برتری شد
مهدی جلوه ملیپوش سابق لیگ برتر والیبال ایران برای نیم فصل دوم رقابتها به تیم رازین پلیمر پیوست.
به گزارش خبرنگار مهر، دور برگشت رقابتهای لیگ برتر والیبال ایران از 5 بهمن ماه به صورت متمرکز در تهران برگزار خواهد شد. مهدی جلوه ملیپوش سابق تیم ملی والیبال ایران که سال گذشته راهی یونان شد و با باشگاه مطرح المپیاکوس قرار داد بسته بود اما به دلیل مصدومیت حضور موفقی در این تیم داشته باشد.
جلوه پس از جدایی از المپیاکوس به ایران بازگشت و دوران ریکاوری خود را آغاز کرد و با یک باشگاه کرهای به توافق رسید اما در تستهای پزشکی این باشگاه نتوانست موفق شود و به همین خاطر خیلی زود انتقالش به این باشگاه منتفی شد.
حالا مهدی جلوه در نیم فصل دوم رقابتهای لیگ برتر والیبال ایران با باشگاه رازین پلیمر قرارداد بسته است. این باشگاه که اولین حضور در لیگ برتر والیبال را تجربه میکند در حال حاضر با کسب 2 پیروزی و 9 باخت در جایگاه سیزدهم جدول قرار دارد.
این تیم در تلاش است با جذب این بازیکن بتواند در تیم فصل دوم نتایج بهتری کسب کند.