منطقه آزاد
منطقه آزاد
اجرای مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی، در انتظار تکمیل همکاری وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت متوقف شده است
قرارگاه مدینه منوره علاوه بر فعالیتهای جهادی و حضور نیروهای آن در مواجهه با حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله در استان، اقدامات متعددی همچون مدرسهسازی، جادهسازی، ساخت مسجد و حسینیه و احداث خانه عالم را نیز در کارنامه خود ثبت کرده است.
تهران در آستانه ورود به زمستان، میزبان دیدارهای دیپلماتیک مهمی از سوی دو همسایه و البته رقیب سنتی خود، یعنی عربستان سعودی و ترکیه بود. این ترافیک دیپلماتیک در روز یکشنبه 9آذر فراتر از یک رویداد تشریفاتی بود و باید آن را بخشی از تلاشها در تحکیم سیاست همسایگی بهویژه در مواجهه با سختترین شرایط تحریمی دانست، آن هم با توجه به حجم بالای تنشها که در برهه کنونی منطقه شاهد آن است. در عین...
رئیس مجلس گفت: واقعیت آن است که رژیم صهیونیستی و آمریکا با تقویت، وحدت، یکپارچگی و پیشرفت کشورهای اسلامی مخالفت دیرینه دارند.
اقتصادنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه حجم تبادلات اقتصادی ایران و ترکیه اکنون حدود 20 میلیارد دلار است، خاطرنشان کرد: هدف مشترک دو کشور، دستیابی به سطح 30 میلیارد دلار است. تحقق این 10 میلیارد دلار افزوده، نیازمند همکاریهای بیشتر است.
رئیس مجلس گفت: واقعیتی وجود دارد اما همواره باید بر آن تاکید کنیم و واقعیت آن است که رژیم صهیونیستی و آمریکا با تقویت، وحدت، رشد، یکپارچگی و پیشرفت کشورهای اسلامی مخالفت دیرینه جدی دارند.
اجرای مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به ملی با وجود انجام کامل تکالیف مناطق آزاد، بهدلیل تکمیلنشدن همکاری و اقدامات فنی وزارت صمت با تأخیر مواجه شده است.
اقتصادنیوز: یک کارشناس صنعت خودرو با تأکید بر اینکه مصوبه جدید سهمیهبندی سوخت با درنظرگرفتن شرایط اقتصادی و معیشتی مردم تدوین شده، اعلام کرد که این تغییرات تأثیری بر بازار خودرو نخواهد داشت. اصلاح تدریجی و سالانه قیمت سوخت و کاهش مرحلهای یارانهها، رویکردی منطقیتر و کمهزینهتر از اعمال افزایش ناگهانی پس از چند سال است.
یک کارشناس صنعت خودرو با تأکید بر اینکه مصوبه جدید سهمیهبندی سوخت با درنظرگرفتن شرایط اقتصادی و معیشتی مردم تدوین شده، اعلام کرد که این تغییرات تأثیری بر بازار خودرو نخواهد داشت. اصلاح تدریجی و سالانه قیمت سوخت و کاهش مرحلهای یارانهها، رویکردی منطقیتر و کمهزینهتر از اعمال افزایش ناگهانی پس از چند سال است.
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به اینکه در این دیدار بر لزوم رفع موانع پیشروی تجارت و سرمایهگذاری میان دو کشور تاکید شد، گفت: قرار شد که با برگزاری شورای عالی همکاری و کمیسیون مشترک اقتصادی میان دو کشور، بهصورت ویژه به این موارد پرداخته شود.
عراقچی در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه ترکیه گفت: در این دیدار بر لزوم رفع موانع پیشروی تجارت و سرمایهگذاری میان دو کشور تاکید شد و توقف جنایات علیه مردم غزه از موضوعات مهم نشست بود.
اجرای مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی، مستلزم تکمیل همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، بهویژه سازمان توسعه تجارت ایران است.
اجرای مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به ملی با وجود انجام کامل تکالیف مناطق آزاد، بهدلیل تکمیلنشدن همکاری و اقدامات فنی وزارت صمت با تأخیر مواجه شده است.
بندرعباس - شاعر برجسته کشور با اشاره به اهمیت فرهنگی و سرزمینی جزایر خلیج فارس گفت: افتتاح مراکز فرهنگی در جزایر جنوبی اقدامی ارزشمند و خاطرهساز است.
بر اساس مصوبه اخیر هیئت دولت مبنی بر اصلاح سهمیه سوخت خودروها، اشارهای به خودروهای مونتاژی نشده، تنها در صورتی که صفر کیلومتر یا نوشماره باشند سهمیه اول و دوم آنها قطع خواهد شد.
اقتصادنیوز: جلال رشیدی کوچی گفت: ساختار کلی حاکمیت در کشور ما به گونهای طراحی شده که اساسا اجازه تضعیف یکپاچگی حاکمیت ملی یا فدرالیسم را نمیدهد.