دوشنبه 23 تیر 1404

مهران مدیری به تلویزیون بازمی‌گردد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
مهران مدیری به تلویزیون بازمی‌گردد

مهران مدیری با خبر ساخت سریال جدیدش و همکاری دوباره با صداوسیما بعد از ماجرای «دورهمی»، نگاه‌ها را به خود معطوف کرده است.

پس از چالش‌های فراوان، مهران مدیری با آغاز تصویربرداری سریال جدید خود که نام آن «شیش ماهه» اعلام شده به صداوسیما بازگشته است. عنوان شده که این سریال به‌تازگی در لولیشنی واقع در خیابان فرشته تهران کلید خورده است.

در خبری که توسط سیمافیلم هم بازتاب داده شده است: جواد رضویان، علیرضا خمسه، سحر زکریا، حسن معجونی، نیما شعبان‌نژاد، ناهید مسلمی و... به عنوان بازیگران سریال مدیری معرفی شده‌اند.

سریال تازه مهران مدیری به تهیه‌کنندگی جواد فرحانی برای پخش در نیمه دوم سال تولید می‌شود.

محسن برمهانی معاون سیما اردیبهشت ماه امسال از تدارک برای ساخت آثاری جدید با حضور هنرمندانی چون ایرج طهماسب و مهران مدیری به ایسنا خبر داده و گفته بود، «ما هیچگاه مذاکره با هیچ هنرمندی را منتفی نمی‌دانیم. آقای مدیری هم در حال نگارش فیلمنامه‌ای هستند که در تدارک برای آغاز تولیدش هستیم و امیدواریم که به‌زودی تولید آن شروع بشود و در فرصت مناسبی هم روی آنتن برود.»

در حالی که به نظر می‌رسد مهران مدیری و تلویزیون بار دیگر با هم به تفاهم رسیده‌اند اما همچنان وضعیت «دورهمی» و قسمت‌های باقیمانده این مجموعه نامشخص است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.