جمعه 2 خرداد 1404

آموزشی خبرگزاری مهر

آموزشی خبرگزاری مهر

کرمان - رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مصوبه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ارتباط با ادغام دانشگاه پیام نور با سایر دانشگاه‌های کشور از دستورکار مجلس خارج شد.

گزارشی از آخرین اخبار دانشگاه‌های ایران را مشاهده می‌کنید.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: هفتاد و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به مدت سه روز و به میزبانی دانشگاه مراغه برگزار می شود.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تا فردا 29 مرداد 1402 در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر می شود.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی رشته دیپلماسی سلامت در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تا پایان امسال همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با اساتید حق التدریس به پایان می‌رسد و همکاری با استادان در 3 گروه تمام وقت، وابسته و دستیار آموزشی انجام می گیرد.

مهلت ثبت نام در آزمون های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی دوباره تمدید شد و داوطلبان می توانند از امروز 28 مرداد تا فردا 29 مرداد در این آزمون ثبت نام کنند.

رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی زمان اولین فراخوان جذب اعضای هیات علمی ویژه دانشگاه های وزارت علوم را اعلام کرد.

نحوه انتخاب رشته در رشته های دارای آزمون عملی رشته‌های علوم ورزشی و آموزش تربیت‌بدنی و 18 رشته تحصیلی گروه آزمایشی هنر در کنکور 1402 اعلام شد.

به دنبال انتشار کارنامه علمی داوطلبان کنکور سال 1402 (نوبت‌های اول و دوم) فرآیند انتخاب رشته داوطلبان و امکان ثبت اعتراض به نمره کل سابقه تحصیلی اعلام شد.

رتبه تمام داوطلبان کنکور 1402 در سایت سازمان سنجش اعلام شد.

قم - مرجع تقلید شیعیان خطاب به طلاب جوان گفت: تلاش کنید تا عالم شوید و به این علم خود عمل کنید یعنی آنچه را فهمیدید برای خودتان پیاده کنید و عالم با عمل شوید، آنگاه می‌توانید جامعه را روشن کن

اصلاح ساختار شورای تحول علوم انسانی با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اساتید دانشگاه علامه طباطبایی مورد بررسی قرار گرفت.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی برای تسهیل در سفر به کربلای معلی در قالب پیاده‌روی اربعین به دانشجویان تسهیلات ارائه می‌دهد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: بسیاری از برنامه های فرهنگی و اجتماعی به دلیل فاصله نسل ها با ذائقه دانشجویان همخوانی ندارد و باید به این موضوع توجه جدی شود.

همایش «زنان، تحولات جهانی، اربعین حسینی» دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و با همکاری کمیته فرهنگی و آموزشی بانوان ستاد مرکزی اربعین در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.