پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

آموزشی خبرگزاری مهر

آموزشی خبرگزاری مهر

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری زمان برگزاری کنکور سراسری را روز 16 تیرماه اعلام کرد و گفت: تمام آزمون‌های نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه‌ها که تاکنون برگزار نشده، در شهریورماه برگزار خواهد شد.

دانشگاه آزاد اسلامی از لغو کلیه امتحانات پایان ترم این دانشگاه خبر داد.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز شایعه حمله به این دانشگاه را تکذیب کرد.

ثبت‌نام ترم تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند تا 20 تیرماه 1404 تمدید شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این همبستگی مردم ثمره غنای تمدنی، فرهنگ‌سازی نخبگان و تلاش رسانه‌های وطن‌پرست است.

ثبت نام آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی تا 7 تیرماه 1404 تمدید شد.

قرارگاه جنگ شناختی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی طی بیانیه‌ای جدید اولویت‌های روز جهت تمرکز فعالیت‌ها و عملیات‌های شناختی نهادهای رسمی و گروه‌ها و فعالان دغدغه‌مند مردمی را اعلام کرد.

دانشگاه شهیدبهشتی خبر داد: طی حمله اخیر رژیم صهیونسیتی به منطقه اوین هیچگونه حادثه ای برای این دانشگاه رخ نداده است.

285 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با انتشار نامه‌ای، ضمن محکومیت شدید تجاورز رژیم صهیونی، حمایت کامل خود را از رهبر معظم انقلاب و نیروهای دفاعی کشور اعلام کردند.

ستاد عملیات حوزه‌های علمیه خواهران در وضعیت جنگی به ریاست مدیر حوزه‌های علمیه خواهران تشکیل شد.

وزیر علوم گفت: همه دانشگاه‌های بزرگ و کوچک دولتی و غیردولتی ملزم هستند از امروز تمام آزمون های باقی مانده را در شهریور ماه برگزار کنند.

جمعی از اساتید و محققان هسته‌ای ایران اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکای خبیث، آمادگی خود را برای جهاد در عرصه‌های مختلف دفاعی و علمی اعلام کردند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از آغاز به کار پویش سراسری " تا پای جان برای ایران" در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

دانشجویان غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به هر دلیلی از شرکت در امتحانات پایان‌ترم بازمانده‌اند، با مجوز کمیسیون موارد خاص تنها یک‌بار دیگر فرصت شرکت در آزمون مجدد را خواهند داشت.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، در یادداشتی با اشاره به شرایط فعلی کشور، ایران را به درختی تنومند تشبیه کرد که از هر آزمون و چالشی با سربلندی و پیروزی بیرون می‌آید.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به 8 مرجع علمی آموزش مهارتی و فنی حرفه ای بین المللی و جهان اسلام برای محکومیت حملات رژیم صهیونیستی نامه نوشت.