جمعه 10 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

سخنگوی سازمان انرژی اتمی جمعه شب در گفتگویی در پی حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران از جمله سایت غنی‌سازی فردو گفت: در سایت غنی‌سازی فردو خسارت محدودی به برخی نواحی وارد شده است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: همه نیروهای مؤثر سیاسی و غیرسیاسی با دیدگاه‌های متنوع یکپارچه و با یک زاویه نگاه به ماجرا نگاه کردند و فظ وحدت و انسجام وظیفه ملی و اعتقادی برای ما است.

دقایقی پیش پهپادهای انتحاری کلاس آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران توانستند با نفوذ به محدوده جغرافیایی رژیم صهیونیستی، اهداف مورد نظر خود را با موفقیت منهدم کنند.

طبق اخبار دریافتی، درپی حملات رژیم صهیونیستی، «فرودگاه مهرآباد» مورد هدف قرار گرفت.

معاون اول رئیس‌جمهور به همراه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مجروحان تجاوز رژیم صهیونیستی عیادت کرد.

از دقایقی قبل با شلیک صدها فروند انواع موشک های بالستیک به سمت سرزمین های اشغالی عملیات پاسخ قاطع به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی آغاز شد.

وزیر خارجه پاکستان در گفتگوی تلفنی با وزیر خارجه کشورمان حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان را به شدت محکوم کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با وزیر خارجه استرالیا به تشریح ابعاد تجاوزهای رژیم صهیونیستی به ایران و هدف قرار گرفتن اهداف نظامی و تأسیسات هسته‌ای کشورمان پرداخت.

وزیر خارجه ایران در گفتگو با وزیر خارجه قبرس خواستار تحرک دولت قبرس در راستای تاثیرگذاری بر کشورهای اروپایی به‌منظور توقف جنایات و حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شد.

مقابله موفقیت‌آمیز پدافند با اهداف متخاصم در آسمان تهران را در این فیلم ببینید.

موج جدیدحملات قاطع جمهوری اسلامی ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی با شلیک صدها فروند موشک آغاز شد.

وزیر خارجه هند در گفتگوی تلفنی با وزی خارجه کشورمان اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

نماینده کشورمان در سازمان ملل با اشاره به همدستی آمریکا در حملات اسرائیل به ایران تأکید کرد که تهران حق دفاع مشروع خود را محفوظ می‌دارد و به هر نوع تجاوزی به شکل قاطع پاسخ خواهد داد.

سپاه پاسداران باانتشار بیانیه‌ای از مورد هدف قرار گرفتن مراکز نظامی و پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم جنایتکارانه علیه کشورمان و مراکز صنعتی نظامی رژیم صهیونیستی در عملیات «وعده صادق 3» خبر داد.

KHAMENEI.IR در شبکه اجتماعی ایکس در پیامی به زبان عبری و با انتشار بخشی از پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران نوشت: عواقب این اشتباه بزرگ رژیم صهیونیستی را بیچاره خواهد کرد.