جمعه 24 بهمن 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

رئیس جمهور پس از شرکت و سخنرانی در نشست اضطراری کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب در دوحه قطر، دقایقی قبل وارد تهران شد.

سید عباس عراقچی در پیامی به مناسبت قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی گفت: کشتی، در حافظه جمعی ملت ایران، همواره یادآور غرورآفرین‌ترین و ماندگارترین صحنه‌ها بوده است.

وزیر امور خارجه گفت: نشست امروز موفقیت‌آمیز بود و اکثریت سران کشورهای عربی و اسلامی در آن حضور داشتند. همه سران، سخنانی قاطع و مهم در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی بیان کردند.

وزیر امور خارجه ارمنستان در دیدار خداحافظی «مهدی سبحانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور مدال دوستی به وی اهدا کرد.

وزیر دفاع نظام تک‌قطبی را توطئه‌ای علیه دنیا دانست و گفت: این نظام، یک نظام برای برقراری نظم نیست، بلکه برای توطئه است و دنیا این مسئله را نخواهد پذیرفت.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درخصوص بیانیه پایانی اجلاس فوق‌العاده اسلامی - عربی راجع به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه قطر ملاحظات و نقطه نظراتی را مطرح کرده است.

رئیس جمهور پس از شرکت در اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب در دوحه قطر و دیدار با سران برخی کشورهای شرکت کننده در این نشست، دقایقی قبل عازم کشورمان شد.

وزیر امور خارجه گفت: کشورهای اسلامی و منطقه به‌طور بی‌سابقه‌ای نسبت به تهدیدات رژیم اسرائیل آگاه شده‌اند و این مسئله به صورت ملموس در بحث‌ها و مذاکرات آنها نمایان شده است.

سخنگوی دولت اعلام کرد که دولت در جلسه فوق‌العاده‌ای به بررسی و تعیین‌تکلیف آخرین موارد باقی‌مانده از آیین‌نامه‌های تکلیفی برنامه پنجساله پیشرفت خواهد پرداخت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با این حرف نتانیاهو اگر ملت آمریکا خودکشی کنند حق دارند، که یک جنایتکار بی‌هویت کودک‌کش خود را خط مقدم تمدن آنها معرفی می‌کند.

محمدرضا عارف در جلسه شورای عالی سینما با تبریک روز ملی سینما گفت، سینما نقش مهمی در ارتقای فرهنگ و آسیب‌شناسی مسائل اجتماعی دارد و نباید مسیر منفی را طی کند.

نشست رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، با هیئت نمایندگان ونزوئلا در حاشیه شصت‌ونهمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برگزار شد.

سفارت ایران در دانمارک با ارسال نامه‌ای به نشریه «کریستی داوبلادت» نسبت به توصیف حمله به تأسیسات هسته‌ای کشورمان به‌عنوان «دستاورد»، اعتراض و آن را «تجلیل خطرناک و غیرمسئولانه» خواند.

گروه هکری حنظله توانست شبکه تروریستی اینترنشنال را با حمله سایبری هک کند.

رئیس جمهور در دیدار با نخست وزیر پاکستان با ابراز خرسندی از دیدار با وی بر ضرورت تلاش متقابل برای تسریع و تسهیل پیشبرد و اجرای توافقات فیمابین تاکید کرد.

رئیس جمهور گفت: ایران به دنبال گسترش همکاری‌ها و تقویت روابط با لبنان و دیگر کشورهای منطقه بر اساس احترام و منافع متقابل بر مبنای تعامل برد - برد است.