شنبه 25 بهمن 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: آمریکایی‌ها، از یک سو موضوع مذاکره را مطرح و از سوی دیگر، مانند مذاکرات با ایران، موشک‌های خود یعنی همان اسرائیل را روی میز مذاکره پایین می‌آورند.

پزشکیان در پیامی به سران و مردم کشورهای اسلامی نوشت: زمانه ما بیش از هر زمان نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است.

پانصد و دهمین شماره هفته‌نامه خط حزب‌الله به مناسبت سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص) منتشر شد.

تحلیلگر مسائل غرب آسیا گفت: کشورهای عربی اگر عرب باشند، - مسلمان بودن آنها جای خود - باید به رژیم صهیونیستی اعلان جنگ کنند و تمام طرح‌های آمریکا تحت عنوان طرح ابراهام را کاملاً کنار بگذارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه حمله رژیم صهیونیستی به قطر را نقض حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی این کشور دانست و گفت: این اقدام، اقدامی فوق‌العاده خطرناک و جنایتکارانه است.

دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با عراقچی و عبدالعاطی در مصر دیدار و گفتگو کرد.

گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس در نشست خبری گفت: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در نشست دولت و مجلس موردتأکید قرار گرفت تا این مسئله یک‌بار برای همیشه تعیین تکلیف شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اجماعی که امروز فراهم شده، فرصت ارزشمندی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری جهت حل مشکلات اقتصادی است.

رئیس‌جمهور در ارزیابی نشست مشترک مجلس و دولت، گفت: ان‌شاءالله بتوانیم مشکلاتی را که وجود دارد، حل کنیم.

وزیر کشور از کیف سرمایه‌گذاری و مجوز در استان‌های مختلف کشور رونمایی کرد.

وزرای خارجه ایران و مصر بر عزم خود برای ادامه روند تقویت روابط با هدف تقویت مناسبات در زمینه‌های مورد علاقه دو کشور تاکید کردند.

رهبر انقلاب به‌مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه ها موافقت کردند.

مشاور رهبر انقلاب با اشاره به مشکل کمبود آب و لزوم بهره‌وری بهتر از منابع موجود گفت: ما از آب موجود در کشور به بدترین شکل ممکن استفاده می‌کنیم.

گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس در نشست خبری گفت: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در نشست دولت و مجلس موردتأکید قرار گرفت تا این مسئله یک‌بار برای همیشه تعیین تکلیف شود.