دوشنبه 13 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

با حکم وزیر کشور، مجید آقابابایی به عنوان مسئول دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری منصوب شد.

معاون اول رئیس‌جمهور در پی وقوع حادثه آتش‌سوزی در پتروشیمی متانول کاوه بندر دیر استان بوشهر در تماس تلفنی با استاندار بوشهر در جریان آخرین وضعیت حادثه، روند امدادرسانی قرار گرفت.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، عمان و مصر در حاشیه بیست و دومین مجمع جهانی اسلو دیدار و گفتگو کردند.

رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت برای تسهیل و رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق دستوراتی را برای حل مسائل اداری و مالی این حوزه صادر کرد.

رهبر انقلاب فرمودند: من این را می‌خواهم بگویم؛ شما به عنوان مجلس شورای اسلامی در ایران اسلامی، شأن و جایگاهتان در این دنیایی که ما داریم مشاهده می‌کنیم بی‌نظیر است.

رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره به صورت داوطلبانه و با حسن نیت در تعاملاتش با آژانس عمل کرده است.

رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرمودند: مضامینی که در واقعه‌ی غدیر مورد توجه باید قرار بگیرد مضامین خیلی وسیعی است که به معرفت اسلام منتهی می شود.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: روشن است توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است.

سخنگوی شورای نگهبان از تایید لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه خبر داد.

ترک فعل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در اجرای برخی احکام برنامه هفتم پیشرفت توسط دیوان محاسبات کشور احصاء و پرونده به دادسرای این نهاد نظارتی ارسال شد.

وزارت اطلاعات ایران در عملیاتی بی‌سابقه، هزاران سند فوق‌محرمانه رژیم صهیونیستی، شامل نقشه‌ها و تصاویر تأسیسات هسته‌ای، را به‌دست آورد.

سخنگوی دولت گفت: جلوگیری از قطعی گاز در زمستان و ناترازی برق در دولت در حال بررسی است و می‌کوشیم طوری عمل شود که شاهد قطعی گاز در زمستان نباشیم.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: در حال تعامل با مجلس هستیم تا دیدگاه‌ها درباره لایحه منع خشونت علیه زنان به هم نزدیک شده و این لایحه به اهداف اصلی خود برسد.

معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: فعلاً فرایند استرداد لایحه خشونت علیه زنان کند شده تا مجلس مکانیزمی را بتواند پیدا بکند که به لایحه دولت برگردد.

دبیر شورای نگهبان در خصوص دستاورد اخیر نیروهای امنیتی، گفت: از فرزندان مؤمن، رشید و جان‌برکف انقلاب اسلامی در وزارت اطلاعات که هیمنه رژیم نامشروع صهیونیستی را درهم شکستند، تشکر می‌کنیم.