دوشنبه 26 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، خواستار نظارت وزیر راه و شهرسازی بر قیمت بلیط اربعین شد.

مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی با خانواده شهیدان والامقام باقری و سلامی دیدار و گفتگو کرد.

معاون وزیر خارجه ایران تأکید کرد که تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران «بسیاری چیزها را تغییر داده و اگر در آینده مذاکره‌ای باشد، این مذاکره، مذاکره‌ای مسلحانه خواهد بود.»

در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، طرح نظام بخشی فضای مجازی اعلام وصول شد.

نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای تاکید کردند: حماسه ارزشمند حوزه سلامت در مواجهه با تجاوز رژیم منحوس و اشغالگر صهیونیستی، برگ زرین دیگری در کارنامه افتخارآمیز نظام سلامت کشور افزود.

عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: در جنگ اخیر آنچه دشمن را وادار به عقب نشینی کرد، میز مذاکره نبود، بلکه قدرت بازدارندگی دفاعی و انسجام شگفت انگیز ملی بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، خواستار برخورد با برخی از وزرای دولت روحانی شد که ترک فعل داشتند.

فرمانده کل ارتش با اشاره به سخنان رهبری مبنی بر اینکه «ما یک درصد تهدید را باید صد درصد تهدید تلقی کنیم» گفت: نباید دشمن را دست‌کم گرفت و تهدید آن را تمام‌شده تلقی کرد.

رئیس جمهور، پیش از ظهر امروز، از سوی شهباز شریف، در کاخ نخست وزیری جمهوری اسلامی پاکستان مورد استقبال رسمی قرار گرفت.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید به فکر احیای دریاچه ارومیه باشیم و اگر به این موضوع توجه نکنیم، مهاجرت هزاران نفر شروع خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر قرار باشد شورای عالی دفاع در کشور تشکیل شود، حتماً باید رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل آن را تأیید کنند.

رئیس جمهور در جریان دومین روز سفر به پاکستان با وزیر امورخارجه پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس با اشاره به اینکه عجیب است که 100 امضا برای استیضاح وزیر نیرو جمع شده است، گفت: استیضاح وزیر نیرو پاک کردن صورت مسئله است.

رئیس جمهور پس از زیارت مقبره اقبال لاهوری در پاکستان نوشت: با زیارت بزرگ خاورمیانه با همه شور و شوق و عشق و سوزی که اقبال لاهوری در دل مردم ایران و پاکستان ایجاد کرد دوباره هم پیمان شدیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی به جای آنکه به ابتدای زنجیره داده شود، باید به انتهای زنجیره اختصاص یابد.

مجلس در مصوبه‌ای مقرر کرد، ایرانیانی که به طور غیرمجاز از کشور خارج شده باشند، در صورت بازگشت به کشور، مشمول مجازات نمی‌شوند.