دوشنبه 6 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

کتاب «جاده‌های پارس» از اول ژوئن (11 خرداد)، در بازار کتاب کرواسی توزیع می‌شود.

در بیست و ششمین جلسه شورای نظارت بر اسباب بازی اعلام شد، هیچ کدام از فروشگاه‌های اینترنتی الزامی در استفاده از هولوگرام ندارند.

رئیس همایش ملی فرهنگ و برنامه هفتم توسعه «تحول برای پیشرفت»، هدف از این همایش را نقد و بررسی ابعاد اجتماعی برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی با مشارکت نظری اصحاب علوم اجتماعی عنوان کرد.

سیدحسین نصر در نشست روز ملی بزرگداشت خیام گفت: اتهام باده پرستی به این حکیم برجسته ظلم است. گلرخسار صفی اوا هم اشاره کرد که خیام فرزند بشریت است و باید او را پاس داشت.

نکوداشت سالگرد مختومقلی فراغی با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور در دانشگاه تهران برگزار شد.

نشست «آسیب شناسیس تاریخ نگاری انقلاب و سال های بعد از آن» امروز جمعه توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود.

جایزه ادبی شهید محمدحسین حدادیان دیروز در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران معرفی شد.

مدیر انتشارات کتابستان گفت: نمایشگاه برای ما فعالان حوزه کتاب انرژی مضاعف درست می‌کند. ما وقتی مخاطبان را رودررو می‌بینیم و نتیجه کاری را که انجام داده‌ایم از نزدیک می‌بینیم امیدوار می‌شویم.

احمد متوسلیان واقعاً یکی از افراد تأثیرگذار در عملیات آزادسازی خرمشهر بود. هر وقت آقا محسن صحبت می‌کرد، می‌گفت: اگر متوسلیان نبود، شاید سال‌ها طول می‌کشید تا خرمشهر آزاد شود.

مجموعه الأزهر شناسی نوشته سید مهدی علیزاده موسوی در چهار مجلد از سوی مؤسسه البیان للتواصل و التأصیل منتشر شد.

عدد ریالی فروش نمایشگاه و میزان بازدید مخاطبان از آن هم نشان می‌دهد که کماکان کتاب برای مردم کتابخوان و کتاب‌دوست کشور «مسئله» است.

نمایشگاه کتاب روز پنجشنبه 29 اردیبهشت مخاطبان بسیاری را به خود دید. در این روز برنامه‌هایی از جمله آیین تقدیر از گلعلی بابایی و نشست بررسی کتاب «زنان در کوبا» برگزار شد.

کتاب همراه شامل خاطرات همراهی همسر سردار صفوی در جنگ است که امروز در سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی رونمایی شد.

قائم مقام و سخنگوی سی‌وسومین نمایشگاه کتاب گفت: در بخش حضوری و مجازی تا شب گذشته، نمایشگاه کتاب 115 میلیارد تومان فروش داشته است.

کتاب «اخبار درویش خان در مطبوعات، از دوران قاجار تا عصر حاضر» با پژوهش مهدی نورمحمدی توسط موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر شد و به سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران رسید.

مجموعه پنج جلدی خاطرات مرحوم آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری با عنوان «خاطره‌ها» پرفروش‌ترین کتاب مؤسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است.