سه‌شنبه 7 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

همزمان با افتتاح پردیس سینمایی مهر دو کتاب «حاج جلال» نوشته لیلا نظری و «کوله هایی پر از لیمو» نوشته محسن صیفی کار رونمایی شد.

کتاب «بستنی قیفی» نوشته ماریا بوتیوا با ترجمه محمدرضا نظری توسط نشر عنوان منتشر شد.

ضیافت افطاری سفرا و رایزن‌های فرهنگی کشورهای اسلامی به میزبانی بنیاد رودکی در محوطه تالار وحدت برگزار شد.

با حکم مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، محمد صادق افراسیابی به عنوان سرپرست معاونت نظارت و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای منصوب شد.

جایزه «کتاب سال شعر ایران به انتخاب خبرنگاران» نامزدهای شانزدهمین دوره خود را معرفی کرد.

کتاب «مسیر رستگاری» روایت زندگی رزمنده پرستار محمد (بهزاد) رستگاری نوشته شبنم غفاری حسینی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر و روانه بازار شد.

دو رسانه «Electronic Intifada» و «Eye On Palestine» تلاش می‌کنند بر بستر شبکه‌های اجتماعی حقایق را درباره فلسطین بازتاب دهند.

علی عبدی پژوهشگر و کارشناس مسائل فلسطین در نشست آسیب شناسی فعالیت‌های مردی در حمایت از فلسطین گفت: مسئله فلسطین یکی از ارکان اصلی تفکر انقلاب اسلامی است.

علمای ایرانی بویژه از قرن دهم هجری به بعد شرح نهج البلاغه را در دستور کار داشته‌اند. این شروح پارسی فارغ از محتوا از زیبایی ادبی خاصی برخوردارند و ضرورت دارد که به جهانیان معرفی شوند.

همایش «بررسی تعرضات به مأموریت‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران از منظر حقوق بین‌الملل» در سالروز حادثه خون‌بار تعرض به سفارت ایران در لندن در فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود.

برگزیدگان دومین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی روز گذشته سه شنبه سی ام فروردین معرفی شدند.

آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی با معرفی و تقدیر از 409 برگزیده استانی در کتابخانه مرکزی پارک شهر برگزار شد.

انتشارات مدرسه مجموعه چهارجلدی «دری به باغ نور» اثر سید جواد بهشتی و ناصر نادری را برای نوجوانان منتشر کرد.

دبیر کارگروه نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: قانون تاسیس و اداره کتابخانه های عمومی در سال 1382 به تصویب رسیده است بنابراین بازنگری قوانین یک موضوع گریزناپذیر است.

در تازه‌ترین برنامه رادیویی سیم و زر کتاب «تأدیب الرجال: پاسخ به تأدیب النسوان زن‌ستیز» نقد و بررسی می‌شود. این برنامه امروز از رادیو فرهنگ پخش می‌شود.

محمد عزت دروزه یکی از مهم‌ترین متفکران فلسطینی است که تا پیش از گرفتار شدنش به بیماری ضمن نگارش تالیفات مهم در زمینه وحدت عربی، تاریخ فلسطین، تفسیر قرآن و... مبارزه‌ای عملی با استعمار داشت.