پنج‌شنبه 16 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

برخی خبرهای غیررسمی حکایت از آن دارد که مسئولان تدوین بودجه سال آتی خواسته اند 85 درصد بودجه سال جاری را برای بررسی پیشنهاد دهند! که با احتساب تورم سالیانه این رقم به نصف کاهش خواهد یافت.

محمدمهدی اسماعیلی با صدور حکمی، قربان ولیئی را به‌عنوان دبیرعلمی شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر منصوب کرد.

شماره صدوسی‌وهشتمین ماهنامه مدیریت ارتباطات با پرونده ویژه ای درباره ارتباط سالم خانوادگی و ضرورت بسط گفت‌وگو به‌جای خشونت‌ورزی منتشر شد.

رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری گفت: امروز در حالیکه قدرت فلسطینیان در جهان آشکار شده و سلاح‌های نو تولید می‌کنند، اسرائیل در ضعف و زبونی شدید به سر می‌برد.

نشست «مقاومت فراملی و آزادی فلسطین» با حضور فعالین مدنی و کارشناسان از فلسطین، ایران، کانادا و انگلستان برگزار می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «سرپرست سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت)» را منصوب کرد.

ترجمه یادداشت‌های سیاسی ایران ار. ام بارل، شامل گزارش‌های سفارت بریتانیا در ایران اواخر قاجار، به جلد پنجم رسید.

مدیرعامل شرکت پست از نبود هیچ قراردادی با خانه کتاب و درعین‌حال خدمت‌رسانی به این‌مجموعه فرهنگی گلایه کرد و گفت: مسئولان نظارتی ما را در این رابطه بازخواست می‌کنند.

جواد تاجیک از روایان دفاع مقدس با حضور در هیئت هفتگی جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام به روایت‌گری دفاع از حرم اهل بیت (ع) و خاطره ای از سردار سلیمانی پرداخت.

کتاب «طرح کلی مطالعات نظام سازی قرآن بنیان» نوشته محمدصادق یوسفی مقدم توسط نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی چاپ و راهی بازار نشر شد.

صالحی گفت: با همکاری و هماهنگی انجمن ویرایش با دبیرخانه جایزه شهید اندرزگو و دست‌اندرکاران، شورای سیاست‌گذاری و دبیرخانه این جایزه قرار شد جایزه ای برای ویرایش کتاب در نظر گرفته شود.

نشست معرفی و بررسی کتاب «سند مدینه؛ مطالعاتی در باب پایه ریزی قانونگذاری در اسلام» فردا یکشنبه برگزار می‌شود.

کتاب «میهمانان ام‌الرصاص» نوشته سیدجعفر حسینی از رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس فردا یکشنبه در پردیس سینمایی قدس رونمایی می‌شود.

دو کتاب جدید «چی شد، چی نشد و قصه‌های دیگر» و «پریچه و دره‌ی پولک غول» نوشته پروین پناهی توسط انتشارات قصهوارد بازار نشر کتاب کودک شد.

سی‌وهفتمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره بوعلی سینا با موضوع «روایت‌هایی از فارسی‌نویسی ابن سینا» با تدریس عبدالرضا مدرس‌زاده برگزار می‌شود.

کیش - مدیر هنری دومین جشنواره داستان صوتی کیش «واگویه‌های جنوب» از ارسال بیش از 850 دقیقه داستان به این رویداد هنری خبر داد.