ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران با بیان اینکه از فشار مرحله مقدماتی خارج شدیم، گفت: هر بازی که برنده میشویم به لطف مردم است و عذرخواهی میکنیم که استرس بازیهای ایران زیاد بود.
علیرضا مهمدی کشتیگیر وزن 87 کیلوگرم کشورمان برابر حریف آلمانی خود به پیروزی رسید.
در فاصله یک روز مانده تا پایان رقابتهای کشتی قهرمانی جهان که شاگردان حسن رنگرز شانس کسب چند مدال دیگر را دارند، تیم ملی فرنگی ایران مثل کشتی آزاد قهرمان جهان شد.
سرمربی پرتغالی تیم ملی هندبال بانوان در پایان اولین تمرین خود با بازیکنان گفت: هدفم رشد هندبال زنان ایران است.
مدافع ملی پوش و گران قیمت تیم فوتبال استقلال، با انتشار پیامی در صفحه مجازی خود از هواداران این تیم عذرخواهی کرد.
عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل چادرملو نشان می دهد اعتراض هواداران به آنها بی دلیل نبوده است.
شیما صفایی با کسب مدال برنز مشترک به کار خود در رقابت های تنیس روی میز فیدر کاپادوکیا پایان داد؛ او نخستین پینگ پنگ باز زن ایران است که در مسابقات فیدر جهانی صاحب مدال شد.
عملکرد داوران در 6 دیدار روز جمعه گذشته از هفته چهارم لیگ برتر مورد ارزیابی قرار گرفت.
سازمان لیگ فوتبال ایران با ارسال نامه ای به هیئت فوتبال استان فارس و اداره کل ورزش و جوانان این استان از ابطال گواهی ایمنی و امنیتی ورزشگاه پارس شیراز خبر داد.
سرمربی تیم ملی فوتسال دختران نوجوان گفت: چهارمین اردوی آمادهسازی با کیفیت مطلوب در حال برگزاری است و هدف ما درخشش در سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان است.
اعضای تیم ملی تیراندازی مردان و زنان در هر دو بخش تپانچه و تفنگ، تمرینات آماده سازی خود برای شرکت در بازیهای المپیک را در محل فدراسیون تیراندازی دنبال میکنند.
شاهرود - رئیس ورزش و جوانان شاهرود گفت: تیم کاراته شهید میلاد ملک نماینده استان سمنان در مسابقات کشوری کاراته سبک کوبه اوزاکا، خوش درخشید.
رئیس هیئت فوتبال استان فارس تاکید کرد که اتفاق تلخ دیدار تیم های فجرسپاسی و ذوب آهن در حال بررسی است.
لیگ جهانی کاراته در حالی به میزبانی مالزی برگزار شد که میزبان پیش از این رقابتها برگزاری یک کمپ تمرینی با تدریس قهرمان ایرانی جهان را برنامه ریزی کرده است.
چهار ملیپوش چوگان همچنان در انتظار دریافت ویزای آمریکا برای حضور در جام جهانی 2025 هستند.