یک‌شنبه 26 بهمن 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

کمیته اخلاق نسبت به موارد به وجود امده در ورزشگاه محل برگزاری دو دیدار هفته چهارم واکنش نشان داد.

ملی پوش تنیس روی میز با پیروزی برابر حریفی از مصر و صعود به مرحله نیمه نهایی، مدال خود در فیدر جهانی را قطعی کرد.

فراکسیون ورزش مجلس از مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس برای حضور در خانه ملت و پاسخگویی در مورد شرایط این تیم دعوت کرد.

آنتونیو آدان، دروازه‌بان سرشناس استقلال، در دیدارهای اخیر این تیم موفق به ثبت کلین‌شیت نشده و به شدت زیر تیغ انتقادات قرار گرفته است.

شیراز - مدیرکل ورزش و جوانان فارس در واکنش به حادثه شب گذشته ورزشگاه پارس شیراز گفت: این موضوع به‌صورت جدی در دستور کار اداره کل قرار دارد و با عوامل و مقصران این حادثه برخورد قانونی خواهد شد.

دارنده مدال طلای جهان کشتی فرنگی گفت: خدا را شکر توانستم به دومین مدال طلای جهان برسم و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.

سرمربی تیم ملی تپانچه با تأکید بر تمایل خود به جوان‌گرایی در ترکیب تیم گفت: بارها خواسته‌ام فرصت حضور به نوجوانان و جوانان داده شود اما فدراسیون و سرمربی تیم‌ها با این موضوع موافقت نکردند.

مدیرعامل باشگاه پالایش نفت بندرعباس گفت: یکی از اولویت های این باشگاه توجه به کشف استعدادها در رشته های مختلف برای کمک به ورزش ایران است.

مدافع تیم فوتبال استقلال مشکلی برای همراهی این تیم تا پایان فصل نخواهد داشت و در جمع شاگردان ساپینتو باقی می ماند.

عضو تیم ملی تنیس با تاکید بر اینکه حضور در مسابقات فیوچرز و ای‌تی‌پی مهم‌تر از بازی‌های آسیایی است گفت: هدف اصلی من پیشرفت در مسابقات حرفه‌ای جهان و کسب افتخار برای کشورم است.

ابراهیم برخورداری با اشاره به نتایج تیم ملی در جام جهانی چین گفت: کمبود تجهیزات استاندارد بخاطر تحریم و بی‌اعتمادی به نیروهای جوان دو عامل اصلی ناکامی تیراندازان ایران در این رقابت‌ها بود.

تیم ملی والیبال ایران در مرحله گروهی مسابقات قهرمانی جهان با افت و خیز فراوان و با کسب دو پیروزی به مرحله حذفی راه یافت و حالا باید در یک دیدار سرنوشت‌ساز به مصاف صربستان برود.

دو بازیکن خط دفاعی تیم فوتبال استقلال نمی توانند در بازی با پیکان تیم خود را همراهی کنند.

فصل جدید رقابت‌های شطرنج لیگ برتر در شرایطی برگزار می‌شود که 200 و 150 میلیون تومان به عنوان ورودیه بخش مردان و زنان تعیین شده است.

کارشناس کشتی آزاد ایران گفت: برای موفقیت تیم ملی کشتی در اوزان مختلف، باید فرصت‌ها و چالش‌های هر وزن به دقت بررسی و برای درخشش در المپیک پیش‌رو برنامه‌ریزی سه ساله‌ای تدوین شود.

یک رسانه یونانی در گزارشی به تمجید از مهدی طارمی بازیکن جدید تیم فوتبال المپیاکوس پرداخت و حضور او در این تیم را مثبت ارزیابی کرد.