یک‌شنبه 3 اسفند 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

اهواز - فولاد خوزستان در ادامه فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی‌اش، با جذب احسان محروقی مهاجم فصل گذشته شمس‌آذر قزوین، گامی دیگر برای تقویت ترکیب خود برداشت.

مدافع تیم ملی فوتبال گرجستان هیچ جایی در تفکرات وحید هاشمیان برای پوشیدن دوباره پیراهن پرسپولیس ندارد.

مربی تیم ملی والیبال ایران گفت: هفته سوم هفته‌ای سخت برای همه تیم‌ها است چون خیلی از تیم‌ها می‌خواهند به مرحله پایانی صعود کنند.

مرحله پایانی اردوی آماده‌سازی تیم ملی اسکیت سرعت از فردا سه‌شنبه در تهران آغاز می‌شود.

با اعلام باشگاه ذوب آهن، آرش قادی با عقد قراردادی شاگرد قاسم حدادی فر شد.

کاپیتان تیم ملی فوتبال بانوان گفت: با افتخار برای پرچم ایران و کاروان مقاومت می‌جنگیم.

مهدی پور هافبک فصل گذشته تیم فوتبال نساجی مازندران و سابق استقلال با عقد قراردادی راهی استقلال شد.

مشهد - وزیر ورزش و جوانان بر لزوم ارتقای کیفیت مجموعه ورزشی مهران تأکید کرد و خواستار طراحی و ساخت این مجموعه به‌عنوان یک نمونه فاخر با استانداردهای روز کشور شد.

مسعود زائر کاظمینی، بازیکن فصل گذشته تیم گل‌گهر سیرجان شاگرد اسکوچیچ شد.

مدافع تیم فوتبال سپاهان قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرد.

تمرین تیم فوتبال استقلال در حالی امروز در شهر ازمیت ترکیه برگزار شد که دروازه بان های اصلی آبی ها در این تمرین حضور نداشتند.

رئیس فدراسیون بسکتبال در مجمع عمومی این فدراسیون با اشاره به تغییر نسل در تیم ملی گفت: در سال های آینده از نسل امروز بیشتر خواهید شنید.

فرصت یک هفته ای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به رضا درویش برای هرگونه مذاکره با تراکتور برای بخشش محرومیت دروازه بان تیم ملی در پرونده مربوط به انتقالش جزئیاتی را به همراه دارد.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های های دانشگاهی از لغو اعزام کاروان ایران به بازیهای یونیورسیاد دانشجویان جهان در آلمان خبر داد و گفت: هیچ جریمه ای بابت این اعزام نشدن پرداخت نخواهیم کرد.

سرمربی تیم ملی جودو ناشنوایان با تاکید بر اینکه این رشته در تمام ادوار حضور در بازی های المپیک مدال آور بوده، گفت: تلاش مان این است در ژاپن هم مانند برزیل بهترین عملکرد را داشته باشیم.

هیئت مدیره باشگاه پرسولیس فرصت یک هفته ای برای معامله جذب بازیکن از تراکتور در ازای عبور از محرومیت علیرضا بیرانوند را به درویش اعلام کرد.