چهارشنبه 25 تیر 1404

کوهپایه زاده: ورزش جانبازان و توان یابان می تواندمولد و الهام بخش باشد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
کوهپایه زاده: ورزش جانبازان و توان یابان می تواندمولد و الهام بخش باشد

رئیس فدراسیون گفت: ملی پوشان جانباز و توان یاب با کسب موفقیت در میدان مسابقات به افراد الهام بخش و اثرگذار در دنیا بتدیل شدند.

رئیس فدراسیون گفت: ملی پوشان جانباز و توان یاب با کسب موفقیت در میدان مسابقات به افراد الهام بخش و اثرگذار در دنیا بتدیل شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون جانبازان و توان یابان، جلیل کوهپایه زاده در جلسه تخصصی وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: بازی‌های کشورهای اسلامی در دو رشته پارالمپیکی دوومیدانی و وزنه برداری برگزار می‌شود و ما برای افزایش امادگی ملی پوشان دوومیدانی نیاز داریم اردوهای تیم ملی را به صورت متمرکز برگزار کنیم و در این راستا امیدواریم با حمایت وزارت ورزش و جوانان ورزشگاهی برای برگزاری تمرینات در اختیار ملی پوشان پارادوومیدانی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در رشته‌های مختلف برای آماده سازی ملی پوشان نیاز به تأمین تجهیزات و امکانات داریم که امیدوارم با حمایت مقام عالی وزارت و جذب حامیان مالی بتوانیم این تجهیزات را تهیه و در اختیار ورزشکاران تیم ملی در رشته‌های مختلف قرار دهیم.

رئیس فدراسیون همچنین در خصوص اقدامات صورت گرفته از سوی فدراسیون برای بهره مندی از هوش مصنوعی و تکنولوژی گفت: برای استفاده از هوش مصنوعی برای توسعه ورزش جانبازان و توان یابان نیاز به دادهای اصلی داریم و در همین جهت با راه اندازی سامانه ثبت نام آنلاین فضا برای ثبت تعداد ورزشکاران و مربیان و داوران مهیا شد همچنین در تلاش برای راه اندازی سامانه ثبت استعدادیابی و کلاسبندی هستیم تا افرادا دارای معلولیت در هر استان و شهرستانی با ثبت اطلاعات خود (نوع معلولیت، رشته مورد علاقه...) وارد مسیر استعدادیابی و کلاسبندی شوند و در نهایت با ادغام این اطلاعات با استفاده از هوش مصنوعی گام تازه ای در مسیر توسعه ورزش جانبازان و توان یابان و افزایش آمادگی ملی پوشان بر می‌داریم.

کوهپایه زاده درباره عملکرد فدراسیون در راستای بازی‌های پاراآسیایی ناگویا عنوان کرد: استعدادیابی و شناسایی ظرفیت‌ها از مصوبات جلسات تخصصی فدراسیون با وزرات ورزش و جوانان در راستای این بازی‌ها بود که در طول این مدت با تشکیل کمیته استعدادیبای و دانش آموزی کار را به صورت جدی آغاز کردیم. همچنین در جهت توسعه ورزش بانوان، تیم ملی بسکتبال با ویلچر 3 نفره را تشکیل دادیم و رشته فوتبال پنج نفره بانوان را راه اندازی کردیم. در راستای آماده سازی ورزشکاران برای بازی‌های پاراآسیایی ناگویا علاوه بر برگزاری اردوهای تیم ملی، پرونده الکترونیک سلامت ملی پوشان را به لحاظ بررسی و ضعیت جسمی و روحی و تغذیه‌ای آنها تشکیل دادیم تا ملی پوشان را به لحاظ حفظ روند سلامتی شأن تحت نظر داشته باشیم.

رئیس فدراسیون در پایان گفت: امروزه ورزشکاران جانباز و توان یاب با کسب موفقیت در میدان مسابقات داخلی و بین المللی ثابت کردند که ورزش جانبازان و توان یابان می‌تواند مولد و الهام بخش برای تمام افراد جامعه و حتی مردم دنیا باشد و آنها توانستند به یک فرد اثرگذار در اجتماع تبدیل شوند.