پنج‌شنبه 24 اردیبهشت 1405

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

کاروان ورزش ایران با نام «فرزندان ایران» در بازی‌های پاراآسیایی شرکت می کُند.

دبیر فدراسیون والیبال در مورد پاداش تیم والیبال جوانان بابت قهرمانی در جهان توضیحاتی ارائه داد.

دو باشگاه استقلال تهران و استقلال ملاثانی مجکوم به پرداخت بدهی و هزینه دادرسی طبق آرای جدید کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فوتبال شدند.

کاروان تیم فوتبال سپاهان پس از بازگشت به ایران در ایفمارک حاضر شد.

کمیته ملی پارالمپیک برای مدال آوران بازی‌های پاراآسیایی پاداش ریالی مصوب کرده أست.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک با تاکید بر اینکه باید سطح فنی ورزش پارالمپیک ارتقا پیدا کند، گفت: با سطح فعلی نمی‌توان در جهان رقابت داشت.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان ضمن تبریک به همه این افتخارآفرینان و تبریک به ملت بزرگ ایران، گفت: پرچم ایران بالاست.

به گفته رئیس کمیته ملی پارالمپیک با موافقت وزیر ورزش به زودی فدراسیون جدیدی ویژه ورزش کم توانان ذهنی تشکیل می‌شود.

سرمربی پرسپولیس خواهان حضور مستمر پنج بازیکن رده های پایه در تمرین تیم بزرگسالان شد.

فرهاد قائمی ملی‌پوش سابق والیبال ایران به تیم شهرداری گنبد پیوست.

مشهد - مسابقات بدمینتون فرهنگیان کشور با حضور 28 تیم در مشهد مقدس برگزار شد.

باشگاه استقلال اعلام کرده است قرارداد دروازه بان این تیم سفید بسته شده است. درحالی که همین باشگاه برای جذب گلر پرسپولیس چند ده میلیارد تومان پیشنهاد داده بود.

اولین جشنواره هیئت‌های ورزش‌های دریایی و ساحلی استان بوشهر در رشته‌های استند آپ بدل برد، اسکی روی آب، جت اسکی و قایق‌های تندرو برگزار شد.

با تصمیم کمیته فنی فدراسیون شنا و از میان سه شناگری که سهمیه حضور در مسابقات جهانی را به دست آورده بودند، دو نماینده اعزامی به این رقابت‌ها مشخص شدند.

تیم دوم واترپلو صربستان به دعوت فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو فردا به ایران سفر می‌کند تا اردوی مشترکی با تیم ملی ایران داشته باشد.

میرمصطفی جوادی ملی‌پوش دسته 89 کیلوگرم وزنه‌برداری می‌گوید فرصت برای کسب سهمیه المپیک پاریس در این دسته از بین نرفته است.