پنج‌شنبه 23 مرداد 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با تاکید بر تاثیری که بدنسازی های زیرزمینی و مشاوره های غلط در دوپینگ ورزشکاران می گذارد تاکید کرد که مسئولیت أست مثبت با ورزشکار است.

رئیس فدراسیون اسکواش ملی پوش سابق این رشته را به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون معرفی کرد.

سرمربی تیم فوتبال الهلال عربستان تاکید کرد که تیمش کار راحتی برابر فولاد ایران در لیگ قهرمانان آسیا ندارد.

سبزوار رئیس هیات هندبال سبزوار گفت: پنج نفر از هندبالیست‌های این شهرستان برای حضور در اردوی تیم ملی نوجوانان هندبال فراخوانده شدند.

قائم مقام باشگاه فولاد گفت: تلاش می‌کنیم الهلال عربستان را هم شکست بدهیم.

اردوی تیم ملی جوانان ایران شامگاه دوشنبه هفته جاری میزبان تنی چند از مدیران فدراسیون فوتبال بود.

الهلال عربستان حریف فولاد خوزستان ایران در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا شد.

تیم فوتبال جوانان ایران عصر امروز دومین بازی دوستانه خود را در اردوی تهران برگزار می کند.

مربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال اظهار امیدواری کرد تیم پورتو به عنوان یکی از دو نماینده کشورش در لیگ قهرمانان اروپا برابر اینترمیلان به پیروزی برسد و مهدی طارمی هم برای این تیم گلزنی کند.

کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد با هدف توجه ویژه به رده سنی امید به برخی از استان‌ها برای حضور در رقابت‌های انتخابی سهمیه اضافی داد.

یک رسانه اسپانیایی دلیل استعفای جواد نکونام از هدایت تیم فولاد خوزستان را احتمال حضور این مربی در تیم ملی ایران عنوان کرد.

مضدومیت جزیی شیخ دیاباته تغییری در استراتژی این تیم برای دیدار با سپاهان ایجاد نمی کند.

سرمربی تیم ملی بسکتبال ضمن ابراز رضایت از وضعیت تمرینی و آمادگی بازیکنان تیمش در اردوی ژاپن، اظهار امیدواری کرد که آنها بتوانند در دیدار پیش رو به همین اندازه خوب باشند و نتیجه بگیرند.

عضو تیم ملی بسکتبال در جریان اردوی آماده‌سازی این تیم در ژاپن که به منظور دیدار با این تیم در انتخابی جام‌جهانی در جریان است، دچار آسیب‌دیدگی شد.

با اعلام کمیته انضباطی فدراسیون بسکتبال، سرپرست تیم لیگ برتری مس کرمان به دو جلسه محرومیت قطعی و تعلیقی و 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است.

مدعی وزن 87 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی گفت: تمام تلاشم را در رقابت‌های جهانی صربستان انجام دادم، اما متأسفانه موفق نشدم مزد زحمات خود را بگیرم.