شنبه 25 مرداد 1404

مه غلیظ دید افقی در جاده‌های مهاباد را به شدت کاهش داد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مه غلیظ دید افقی در جاده‌های مهاباد را به شدت کاهش داد

مهاباد - ایرنا - رییس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مهاباد گفت: مه غلیظ دید افقی در جاده‌های این شهرستان را به شدت کاهش داد و موجب کندی و دشواری تردد شد.

محسن خادمی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به دلیل رطوبت موجود در هوا، مه غلیظ دید افقی را در بسیاری از محورهای مواصلاتی این شهرستان کاهش داده و دید در گردنه «زمزیران» در محور مهاباد - سردشت و در گردنه «قره‌بلاغ» در محور مهاباد - بوکان به 20 متر کاهش یافته‌است.

وی افزود: در سایر محورها نیز از جمله محور مهاباد - ارومیه و مهاباد - میاندوآب به کمتر از 50 متر کاهش یافته و رانندگان در صورت لزوم به‌ویژه در گردنه‌ها می‌توانند چراغ مه‌شکن روشن کنند.

وی اضافه کرد: رانندگان باید هنگام تردد در محورهای مواصلاتی این شهرستان، فاصله طولی را رعایت کرده و با احتیاط کامل در این محورها تردد کنند.

«خادمی» گفت: هم‌اکنون علاوه بر راهدارخانه مرکزی، چهار راهداری در روستاهای «کیتکه» (گردنه جواله‌ره‌شان)، «کله‌گاوی» (گردنه زمزیران) و «آفان» در مسیر مهاباد - سردشت و گردنه «قره‌بلاغ» (مسیر مهاباد - بوکان) فعال است؛ 60 مامور راهداری در راهدارخانه‌های این شهرستان حضور دارند و 21 دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک و سنگین نیز در اختیار این واحدها قرار دارد.

طبق اعلام اداره هواشناسی مهاباد این پدیده مه غلیظ که از چند روز قبل در منطقه ایجاد شده تا روز سه‌شنبه و ورود سامانه بارشی به آذربایجان‌غربی تداوم خواهد داشت.

مهاباد دارای بیش از 860 کیلومتر راه شامل 230 کیلومتر راه اصلی و فرعی و 630 کیلومتر راه روستایی آسفالت و شوسه است.

*س_برچسب‌ها_س*