جمعه 6 شهریور 1405

موج مسمومیت های سریالی به همدان رسید

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
موج مسمومیت های سریالی به همدان رسید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان از بروز مسمومیت در دو مدرسه دخترانه در همدان و کبودرآهنگ خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز، علیرضا توقیری در گفت‌وگو با فارس در همدان از مسمومیت دانش‌آموزان دو مدرسه دخترانه در شهر همدان و شهرستان کبودراهنگ خبر داد و اظهار کرد: در پی تماس با فوریت‌های پزشکی استان خدمات امداد رسانی و انتقال برخی از دانش‌آموزان به بیمارستان در حال انجام است و با به کارگیری همه امکانات اورژانسی اقدامات لازم آغاز شده است.

خبر مهم شورای رقابت درباره قیمت پایه و نهایی خودروهای داخلی

فوری / آغاز ثبت نام 100 هزار خودرو داخلی + جزئیات

وی با بیان اینکه تمام ظرفیت‌های درمانی و فوریت‌های پزشکی و بیمارستان‌های استان در حال آماده‌باش هستند گفت: حال عمومی دانش آموزان مطلوب و جزئیات این موضوع در حال بررسی است و اطلاعات تکمیلی نیز متعاقبا اعلام می‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تاکنون چهل دانش‌آموز در کبودرآهنگ و 15 دانش آموز در همدان جهت مداوا به بیمارستان ها اعزام شده‌اند. اکثر دانش‌آموزان به طور سرپایی مداوا و مرخص شده‌اند و تعدادی نیز تحت نظر هستند.

همچنین بخوانید