جمعه 6 تیر 1404

مودریچ در نقش سوپرهیرو / مرد آهنین جام جهانی باشگاه‌ها در رئال

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
مودریچ در نقش سوپرهیرو / مرد آهنین جام جهانی باشگاه‌ها در رئال

لوکا مودریچ چهارمین بازیکن مسن جام جهانی است و اگر مقابل پاچوکا و سالزبورگ بازی کند، به بازی شماره 60 خود در این فصل خواهد رسید. بدون حتی یک مصدومیت.

به گزارش "ورزش سه"، این که بگوییم یک بازیکن نزدیک به 40 سال سن دارد و همچنان سرحال است، در شرایط عادی شاید به شوخی شبیه باشد، اما وقتی صحبت از اسطوره‌ای زنده مانند لوکا مودریچ باشد، این یک واقعیت است. فشار بدنی شدیدی که جام جهانی به رئال مادرید تحمیل کرده، از گرمای شرجی میامی گرفته تا گرمای پیش‌رو در شارلوت (با حس دمایی 35 درجه سانتی‌گراد)، نیاز به بازیکنانی با پاهای آماده و قابل اعتماد دارد. و قابل اعتمادترین پاها متعلق به ستاره کروات است.

در حالی که دو ماه و نیم تا 40 سالگی‌اش باقی مانده، اگر مقابل پاچوکا بازی کند، به بازی شماره 59 خود در فصل 25-2024 خواهد رسید، بدون حتی یک مصدومیت. این برای رئال مادریدی که این فصل با مصدومیت‌های زیادی دست‌وپنجه نرم کرده، دستاورد بزرگی است. طول عمر و قابلیت اطمینان: مرد آهنین مودریچ.

ژابی آلونسو در کنفرانس خبری پیش از بازی با الهلال دچار تناقضی شد؛ او گفت که قصد دارند در این بازه زمانی یک‌ماهه، کمی بیشتر از کاپیتان استفاده کنند، اما در تساوی 1-1 مقابل سعودی‌ها، تنها در 10 دقیقه پایانی از مودریچ به عنوان تعویض پنجم استفاده کرد. این در حالی بود که استادیوم هارد راک سه بار با فریاد «مودریچ، مودریچ» خواستار حضور او شد. مودریچ به آمریکا آمده تا به عنوان آخرین خدمت بزرگش به رئال، در این تورنمنت با تمام وجود بازی کند. در این جام، تنها سه بازیکن مسن‌تر از او حضور دارند: دو دروازه‌بان، فابیو (44 ساله، فلومیننسه) و اونیانگو (40 ساله، ماملودی سان‌داونز)، و تیاگو سیلوا (40 ساله، فلومیننسه)، مدافع سابق پاری‌سن‌ژرمن.

نه در انگلیس، نه در آلمان

مودریچی که همیشه آماده است و مصدوم نمی‌شود، نه تنها در اسپانیا، بلکه در لیگ‌های بزرگ اروپا نیز پدیده‌ای نادر است. در لیگ برتر انگلیس، این فصل دو بازیکن 39 ساله دیگر حضور داشتند: اشلی یانگ (اورتون) که هشت بازی را به دلیل مصدومیت از دست داد، و جیمز میلنر (برایتون) که مصدومیتی جدی داشت. در آلمان، آنتونی لوزیلا (39 ساله، بوخوم) تنها در 21 بازی به میدان رفت. هیچ‌کدام به پای مودریچ نمی‌رسند. او تونی استارک نیست، او لوکا مودریچ است.

مودریچ در نقش سوپرهیرو / مرد آهنین جام جهانی باشگاه‌ها در رئال 2
مودریچ در نقش سوپرهیرو / مرد آهنین جام جهانی باشگاه‌ها در رئال 3